едно питане за АГУ на 320-ка

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 23 Дек 2007, 14:31

Явор написа:от газаджийка на 6-ти :mhihi:

Как я докара тая дупка такава на вид...не знам...напрао кат женски полов орган след бурен акт с няколко човека :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар

Мнение от saarak » 27 Дек 2007, 11:13

Аз моя куфар го купих с газова, пробвал съм да карам на газ няколко пъти - първото е, че върви малко като спънато, за приблизително 100 километра изхарчи повече от 20 литра газ (не виждам файдата, при положение, че рядко минава над 12-13 бензин, сега по студа един път 16 засякох, но единичен случай). Тая газова я държа, само да ми тежи на задните колелета, че се пързаля много рано сутрин - според мен файда друга няма.

П.С.: Ако беше наистина същото да караш на газ, но по - икономично, дали па швабите немало да се сетят, като са ги мислили тия коли ммм .. :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Дек 2007, 0:21

То си е до настройка.Моята си ми дава редовно около 12 градско,което ме устройва перфектно.На бензин е в порядъка на 10-11.Както и да го въртиш файда си има.Това за спънатото се усеща като ръчкаш и тогава и разхода отива нагоре,но и на бензин да я мачкаш и да разправяш тия приказки,че не минава 12-13 бензин...Съпоставката при бясно каране на газ и нормално на бензин е безсмислена.Карай си спокойно колата и разликата няма да е повече от 1.5-2 литра до 3 МАКСИМУМ.
А капака не съм го вдигал откакто се качих да я карам тая кола преди 2-3 месеца.Преди това седеше и не се караше.Взех я аз,малко настройки първите 1-2 седмици докато се поотпуши и оттогава не съм пипал,зареждам само на Шел и няма ядове с разход и вървеж ;)
Изображение
8.32

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Дек 2007, 0:23

А вие няма ли да разберете, че има разлика между, Машините Опел, Форд, Рено, Москвич, Лада, Щкода и Автомобилите БМВ, Мерцедес и т.н. :?:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Дек 2007, 0:25

И каква конкретно е тя професоре?
Изображение
8.32

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Дек 2007, 0:30

PIONEER написа:И каква конкретно е тя професоре?

Ще си замълча специалисте, щото темата не е за това и не искам да се доразваля :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Дек 2007, 0:45

ако направят двиг да работи с боклуци,ще сме най-облагодетелствани...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от NAVIGATOR_ » 29 Дек 2007, 0:57

И аз да кажа нещо, моя М40 е на газ не е газов инжекцион а е с плочка(така я купих). За почти 3 месеца от както я карам и около 3000км навъртяни не съм я чул нито веднъж да патка или да гръмне. Разхода е добър Варна-Сливен около 9л. Сливен-София 10л. амо по магистралата няма как :mhihi: във града ми харчеше до скоро 17л. ама след смяна на термостат падна на 13-14л което ме устройва.
За газовата уредба да кажа с емулатор е и със сигурност спира помпата а за дюзите не знам не съм я разглеждал толкова ама не ми е правила и проблем за да я пипам. Хубавото е, че на газ не може да я запалиш копчето е само с 2 положения бенц/бенц-газ като при второто положение преминава на газ след 2800обр./мин.
Едно мога да кажа от опит ако я караш често на къси разстояния 3-4км. тогава няма смисъл разхода на газ е твърде голям и не излиза сметката. Аз мойта понеже я карам така, сутрин я паля, оставям я да поработи 5мин. докато си измия очите и после:
Газ на газ :mhihi:
NAVIGATOR_
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 29 Дек 2007, 1:33

към автора на темата : слагай газ и да не ти пука ;) но зависи колко караш и за какво си взимал колата :) ако караш по 4-5000 км и нагоре на месец газ му е майката :) все пак не си копаем парите :confused: общо взето трябват ти няколко неща : оборудвана газова бутилка, газов клапан, емулатор, изпарител поне 100кВ да храни (BRC), ключ за превключване, плочка, кихалка, тръбички, няколко буренца, задължително нови кабели и свещи и въздушен филтър 8) основно това е :) и все пак търпение и малко знания :) айде успех и да кажеш кво е станало :) и при добра центровка гори м/у 10.5 и 11.5 газ 8)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34

Мнение от small » 29 Дек 2007, 12:56

трябва да направят некъв "Газов форум" така ще им е по лесно и няма им спамят темите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
www.gazmaniq.bg хахахахха

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Дек 2007, 13:13

Дилян Пенчев написа: Айде който си кара колата 1 година на газ и я държи на тоя студ навънка да ми каже че ще я запали и покара на бензин без никви ядове :idea:

Аз я карах на газ близо година, само, купих от Сони една помпа, подкачи беназин и запали :D

Предишна

Назад към E30