ЗАЩО ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
bavarcheto.n написа:ами да ви кажа не помагате с тези тапи отговори,ако не знаете по добре си го признаите и се вклучваите в запитването
Абе пич няма такова нещо бе,на ляво въртяло едното на дясно въртели двете ,отворен диф кое ще върти или дали ще въртят двете зависи от 1 000 000 000 000 причини

Аре земай един шпер и да си спокоен

Весело изкарване на празниците

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
bavarcheto.n написа:ами да ви кажа не помагате с тези тапи отговори,ако не знаете по добре си го признаите и се вклучваите в запитването
Ти сигурен ли си че те интересува,или иначе казано какво би променило за теб това че лявото се върти повече.Първо си помислих че нещо се бъзикаш,ама като гледам това е фундаментален въпрос за теб.Пожелавам ти да разбереш така важния за теб отговор,.....И нека силата(повера) бъде с теб

- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
Re: е30
KPETEH написа:Палиш дясна, щото тежиш отляво...![]()
Земи некой по-дебел от теб за навигатор и пробвай пак, ама да споделиш резултата!
ами там е въпроса че дори и двама да се качат от другата страна пак се получава сащото

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
Re: e30
KPETEH написа:Е добре бре мен, като не е шпер каде искаш да ти ходи другата? 100% на едното колело и тфа е...
Чудя се какво те притеснява?
мене нищо не ме притеснява но ако не си прочел правилно въпроса ми е защо точно на дясно ходи задницата ,а не на ляво, не питам от какво го прави дали е шпер или не питам защо точно на дясно го прави а не го прави и на лявата страна това ми е конкретня въпрос, инак е ясно че като не е шпер ще варви на някаде НО..... има едно (но) защо точно надясно

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: e30
bavarcheto.n написа:KPETEH написа: инак е ясно че като не е шпер ще варви на някаде
инак нищо не ти е ясно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Re: ЗАЩО ???
bavarcheto.n написа:от доста време гледам че всички коли от марката,като и подадеш газта,си суче газината само на дясната страна,дали има нещо общо с наклона на двигателиа че е надясно
Тръгва надясно щото не е

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3