М20 Карбуратор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Re: .

ПС:Ставаше въпрос за едно Е21 с М20Б20 но няма захранваща система та чичката изкаше да си сложи карбуратор да не му правела проблеми на АГУ но няма значение ,то може като цяло след празниците да се затвори тоя форум и да се остави само ПРОДАВА/КУПУВА другото според мене е жив Та......К

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
На тебе и лично да дойда да ти го обясня няма пак да ме разбереш тука има няколко човека кадето знаят за кво става въпрос другите са някви търгаши дет ги интересува по празниците да прецакат някой ,не се отнася за всички но процента е голям
ПС: Не е т...к заради такива като мене а заради такива кат тебе дет се се праят на интересни и някой начинаещ като ги пита за нещо вместо да им се отговори им се праят на много отворени над клавиатурата
АЙ затваряйте вече

ПС: Не е т...к заради такива като мене а заради такива кат тебе дет се се праят на интересни и някой начинаещ като ги пита за нещо вместо да им се отговори им се праят на много отворени над клавиатурата

АЙ затваряйте вече
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Не се обиждай, ама ти все пускаш много скандални теми в който 90% само питаш за някакви преправяния който нито имат смисъл нито ще ги направиш и след една голяма маса теми от тоя сорт хората започват да си създават грешно впечатление и да го взимат вече на майтап а не на сериозно...същото кат приказката за лъжливото овчарче 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
Разбирам бе диляне но като се пита за нещо трябва ли да обяснявам в триста реда все за какво питам мога да кажа че в много малко от случаите питам нещо за мене лично което смятам на приложа на мене ,поради простата причина че се занимавам с тея коли от 16 годишен работя като монтьор и си ме влечат тея кошници много а и има хора които има да си питам и ще ми ги обеснят много подробно
Става въпрос за тея момци кадето тепърва навлизат и нямат никой до себеси който да им обесни за кво иде реч
ПС:Не съм ли прав ??????
Весели празници м/у другото
Става въпрос за тея момци кадето тепърва навлизат и нямат никой до себеси който да им обесни за кво иде реч
ПС:Не съм ли прав ??????

Весели празници м/у другото

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2