Не иска да запали
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Не иска да запали
Карам БМВ 90та 324тд карам я от година и поливина без проблеми и днес от дъжда ли от какво не ще да запали Виждам че има достатъчно мощност от акумулатора и сякаш нещо пречи. Горе на таблото свети една лампичка bremslight(!). Опитва се завърти и се включва автоотключването на вратите.
От друга страна някой може ли да ми каже как да изключа датчика според който съм изминал разстоянието което ми се полага откакто съм сменил маслото? Може ли няква електроника да ми пречи да запаля? Знам че дизела не пали в студено време мо не е толкова студено. Мерси за всякви предложения
От друга страна някой може ли да ми каже как да изключа датчика според който съм изминал разстоянието което ми се полага откакто съм сменил маслото? Може ли няква електроника да ми пречи да запаля? Знам че дизела не пали в студено време мо не е толкова студено. Мерси за всякви предложения
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Дай повече инфо ,,,,защото и аз съм с 324тд 87 г:))Върти стартера ама не пали така ли ?Дори и не дава признаци 4е ще запали..Светва ли ти лампата за подрев на свещите.,,,а зелената до нея която е за свещите...аз така ми беше изгоряла една и дала на късо и въртене ли въртене падна,,,обаче не светеше зелената лапма (тогава не знаех) което показва че има две или повече изгорели свещи мисля че на 4 тири пали:)))))По време на един порой в бургас на мен ми светнаха половината неща по табло и всяка електроника се беше включила...Ако ти върти стартера и не пали най вероятно свещ,да не би да си го изморил достатачно акумулатора и да няма ток..да запали;)Дай повече инфо
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
А и също виж дали има мехури в прозрачното маркуче за нафтата ...и дали подкачва ,,ако има развърти ръчната помпа...черната като капачка на помпата отгоре за да освободи и почни да помпиш и развърти малко пробката върху планката до нея мисля че е с 13 глава за да излезе въздуха ичак като излиза само нафта затвори ,натегни лекичко.и върни пак вначално положение помпата..
Нека и майсторите да се намесят сега това от мен....

Нека и майсторите да се намесят сега това от мен....

4 мнения
• Страница 1 от 1