Висока температура на двигателя?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Висока температура на двигателя?
Температумера бие в червеното, възможно ли да е проблем в него и дефакто температурата да не е толкова висока колкото показва? Или проблема да е в датчика? Перката на двигателя върти и проблем с термостата според мен няма. Като пипна маркучите са доста гореши, но като се замислим температура от 90 градуса би трябвало да пари на маркучите.
Дайте идея какво да гледам и какво да правя, че след една седмица заминавам за морето и не ми се иска да рискувам да прегрея на пътя, ако има друг проблем!
Пусках тема, че имах проблем с всичко що е мер и един пич каза да видя бушонче номер 11, разръчках го с отвертката и всичко тръгна /от време на време пак спира и след това тръгва отново/ да не би проблема да е там някъде, реле ли е кво и аз не знам?
Благодаря предварително
Дайте идея какво да гледам и какво да правя, че след една седмица заминавам за морето и не ми се иска да рискувам да прегрея на пътя, ако има друг проблем!
Пусках тема, че имах проблем с всичко що е мер и един пич каза да видя бушонче номер 11, разръчках го с отвертката и всичко тръгна /от време на време пак спира и след това тръгва отново/ да не би проблема да е там някъде, реле ли е кво и аз не знам?
Благодаря предварително
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
като запалиш веднага ,ли отива в червеното. може да е датчик може и таблото да е преебано(нагоряло), като извадиш буксата от датчика какво става?
2 мнения
• Страница 1 от 1