Износени кобилици М10 - дайте съвет
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Износени кобилици М10 - дайте съвет
Предстои ми отваряне на двигателя М10Б18 на моята Е30-ка, защото съм сигурен, че има кобилици за смяна. Въпросът ми е какво да го правя този мотор (нема да го сменям, нито колата
) - дали да сменя само кобилиците с по-добри и осите им ако са износени или направо да сложа друга, оборудвана глава? Защото и втора ръка да ги взема кобилиците, пак ще ми стъпят еди кви си пари, пък ако и нещо друго излезе за смяна, може вала да се окаже износен, клапаните не ги знам какви са. Бяха ми пуснали оферта 100 лева за цяла, оборудвана глава - тук идва въпросът дали тя ще е по-читава от моята със сменени части? Вие няма как да знаете дали въпросната глава е добра, но примерно човека ми казва "читава е, само клапаните трябва да се напаснат" ? Иначе ако имах парите директно М30Б35
p.s. Смятам, че си прав Диляне, трябва да се отвори първо и баща ми така ме посъветва

p.s. Смятам, че си прав Диляне, трябва да се отвори първо и баща ми така ме посъветва

Последна промяна amd на 27 Юли 2007, 11:50, променена общо 1 път
BMW only!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Виж сега, за да стане работата свали мотора, отвори го и виж каква е хавата! Пък тогава му мисли! Сега можеш само боб на хвърляш и да си пишеш през свободното време мислите във форума 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Моят съвет е да го отвориш и да видиш какво ти трябва. После отиди и разпитай на ул. Симеон, там имат чарколяци втора ръка и често се намират в доста добро състояние на прилична цена.
Успех!
Успех!
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
30 лева брой ?!? Не знам кой е твоят магазин, но няма да е моят, със сигурност
Че те 8*30 = 240 лева, аз за толкова ще си купя цял двигател. Чисто нови знам място за по 18 лева бройката, втора ръка за да си заслужава най-много 10 лева, ама сигурно ще се намерят и по 5 лева във Видин.

Че те 8*30 = 240 лева, аз за толкова ще си купя цял двигател. Чисто нови знам място за по 18 лева бройката, втора ръка за да си заслужава най-много 10 лева, ама сигурно ще се намерят и по 5 лева във Видин.
BMW only!
6 мнения
• Страница 1 от 1