за коляновия вал на м20б20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
за коляновия вал на м20б20
имам едно питане свързано с коляновия вал на м20б20,та занесох го да го замерят и ми казаха че има 2 стотни отклонение на 3тия основен лагер,шлаифиста ми каза че не било проблем толкова малко отклонение(което мен ме съмнява)
та възможно ли е да има някъв дисбаланс на мотора от това нещо,да работи неравномерно или нещо от рода
та възможно ли е да има някъв дисбаланс на мотора от това нещо,да работи неравномерно или нещо от рода
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Turbo-Lag написа:Само недей шлайфа, че тоа мотор нивга няма върви
Обоснови се защо?

Иначе по темата на един бухал му закарах вал за шлайф оня мери,въртя гледа драскотините и вика ми то с номинален размер лагери ще стане.Обаче аз го закарах на друго място,айде 0.25 първи на всички да ми е мирна главата,че няма да изхлопа...поне не скоро да се надявам,че си е и до късмет

8.32
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
PIONEER написа:Turbo-Lag написа:Само недей шлайфа, че тоа мотор нивга няма върви
Обоснови се защо?![]()
Ми помисли малко, и ще си отговориш сам

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Turbo-Lag написа:PIONEER написа:Turbo-Lag написа:Само недей шлайфа, че тоа мотор нивга няма върви
Обоснови се защо?![]()
Ми помисли малко, и ще си отговориш сам
Еми мисля мисля ама досега всички от всички сбрани мотори само на един нещо беше объркан вала и беше супер стегнат.Мисля си,че зависи шлайфиста колко хлабина е оставил.Някои явно прекаляват.Моя сега последно е оставен по-лабав,защото тия разработки не ги тача.
Ако не е надран и мислиш,че ще кара сглоби го с нови лагери.Ако се притесняваш както каза sachs шлайфай при някой читав майстор.

8.32
8 мнения
• Страница 1 от 1