Помощ моля
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ моля
Мараба хора, помагайте моля - значи днес ми се създаде следната грижа... колата ми повърна всичката вода от системата за охлаждане - и не мога да разбера от де е, че не е от тръбите дето идват от радиатора, не е от самия радиатор - не е от контейнерчето за охладителната течност. Като че ли тече нейде от самия двигател ?! Нямах възможност да огледам много добре от де точно, че много тъмно стана пък и трябва да изскубя бая кабели, та да стигна до приблизително мястото от където мисля, че е теча - местото се пада някъде от лявата страна на двигателя ако седиш централно срещу колата. Въпроса ми е - дали може с няколко бутилки под ръка да я закарам до сервиз без да прегрее и да свърша мизерия, става въпрос за няма и 10км, като естествено ще доливам вода колкото може или по добре да не се ебавам и да викна някой да ме извлече?
П.С.: Съжалявам ако върпроса е тъп и вече има безброй теми изписани, но сърцето ми е свито в момента и ми се реве

П.С.: Съжалявам ако върпроса е тъп и вече има безброй теми изписани, но сърцето ми е свито в момента и ми се реве

- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
така реших и аз, пък и пробвах е ся сутринта налях малко вода - даже без да паля доде изпуша 2 цигари изтече около 3 кила и това като не работи - представям си ако я запаля ко ще стане ... пак не разбрах от де тече ... пусто пък в неделя майсторите дремят - ще трябва утре да са тегля нанякъде
бал съм го отивам да спя 

- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
комшо , там е тапата да двигателя... лошото е , че е неделя... провери в моргата между автомивките на обиколна, макар че ме съмнява да ти помогнат точно за твоята
6 мнения
• Страница 1 от 1