проблем с мигачите

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 02 Апр 2007, 15:33

някой има ли за продан? или идея откъде да намеря?
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 03 Апр 2007, 0:31

Scott написа:Пробвай отпреде при бушоните може да се е преместило при тях да живурка ;) :mhihi:

Това май не се е преместило при тях, може жиците да му пречат а?
:mhihi: На каишка ли е? Аз съм си задал въпроса, защото не съм наясно и нямам време да чета, но мисля че с този си подигравателен отговор само показа колко си зле и че има още да напредваш. Пожелавам ти успех и по-малко изцепки занапред когато не си наясно за какво става дума ;) Прилагам снимката на релето, на което очевидно не му се "живурка" при бушоните, както го правят обикновените релета. Нарисувал съм ти и стрелка, за да не го сбъркаш със скоростния лост да кажем... Ще ти кажа и разликата между теб и Явор. Той може често да се ебава, но поне знае какво къде е... Благодаря и на него.

Иначе специални благодарности към sonny! Човек на място...

Изображение
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Апр 2007, 9:15

Иво написа:...
:kuku: :kuku: :kuku: Друсаш ли се :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 03 Апр 2007, 12:00

Scott написа:
Иво написа:...
:kuku: :kuku: :kuku: Друсаш ли се :)

Батку не знам дали той се друса ама ти па си на всяка манджа мерудия па и на всичкото отгоре ми прави впечатление че даваш много умни изказвания по теми по който хал хабер си нямаш и заблуждаваш хората ;)
Земи се стегни малко в тоя подфорум, щото верно както Иво каза Явор може да се базика постоянно и да трия почти само негови мнения ама той поне знае какво говори, а ти и това не правиш :idea:

не ми се сърди, отдавна ти чета глупостите по технически въпроси и мисля че трябва малко да се поспреш ;)
Хубаво е като даваш мнение да си сигурен че е така! То верно че никой не се е родил научен, ама не си пилей времето във форума и да трупаш мнения в техническите въпроси в тоя подфорум! Нямам време да чистя, ама никакво :roll:

Проявете малко разбиране :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Апр 2007, 12:21

Диляне ако не сте забелязали се пошегувах,ама явно не сте го забелязали,айде със здраве ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 03 Апр 2007, 12:50

Scott написа:Диляне ако не сте забелязали се пошегувах,ама явно не сте го забелязали,айде със здраве ;)

Ти се шегуваш по много странен начин и то в доста такива теми, става некъв вид заяждане, не само тук но и в други подфоруми!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Апр 2007, 12:52

ма кво му се обяснявате,я го баннете :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 03 Апр 2007, 12:53

мене ме боли к*ра ама му го казвам щото става смешно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 03 Апр 2007, 13:34

Иво, Диляне, не му се сърдете на момчето. Всеки обича да се шегува - включително и аз. Сега може и малко пиперлива да е дошла закачката, за което Скоти сам си е виновен, но чак така да го налагате по канчето... :roll: Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско ;)

П.П. Явор няма равен :mhihi: - неговият стил е неподражаем ;)
It's not who You are, it's who You know...

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 03 Апр 2007, 13:43

oldskool написа:губи маса от някъде.

и при мен го имаше тоя проблем с щракането и се оказа че крушката на стопа ми я нямаше ;)
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 03 Апр 2007, 15:15

logout написа:Иво, Диляне, не му се сърдете на момчето. Всеки обича да се шегува - включително и аз. Сега може и малко пиперлива да е дошла закачката, за което Скоти сам си е виновен, но чак така да го налагате по канчето... :roll: Вярвам, че си е взел поука. Наистина в техническия подфорум не е съвсем за шеги, че хората обикновено опират до него заради проблеми, които не могат да разрешат сами. Вярно е и че се пускат доста теми в страни от основната идея, но пък иначе ще е много сухарско ;)

П.П. Явор няма равен :mhihi: - неговият стил е неподражаем ;)

Въпроса е на ICQ, че ми обясняваше, че съм бил много зле и релетата били под капака и въпроса ми дали е при ръчката бил смешен. Даже ми обясни, че "тия квадратните" са релетата :mhihi:

Scott (23:49) :
офф
Scott (23:49) :
ма ти верно си зле
Scott (23:50) :
там дето са бушоните има едни такива гоелми квадратни
Scott (23:50) :
тва са релетата
Diego Armando (23:50) :
mersi che mi kaza

Та идеята ми беше да му кажа, че негрите не живеят само в Африка. Аз си признавам, че не разбирам, а и нямах време да търся инфо из нета, затова пуснах една съвсем нормална тема да попитам за какво става дума. В началото и аз мислих, че релето се намира под капака за мигачите, но ако не съм сигурен няма да си позволя да се присмивам на хора задали подобен въпрос, защото накрая най-много на мен да ми се смеят. Въпроса е принципен, а не личен. В крайна сметка Сони ми подари и реле и ръчка, изкушен от голяма фанта, за което му благодаря адски много :idea: На Дилян и Явор за напътсвията също ;) Днес ще видим дали е от релето или от ръчката и накрая ще напиша каквъв е бил проблема, за да може темата да бъде прикл
чена и да остане полезна в архива.

П.П. @logout - той скоти беше написал и едно по-дълго мнение с глупости след това, но взе че се усети и сам си го изтри... В случая това не беше шегичка, а чиста подигравка ;) Аз съм си казал, че не се имам за ентусиаст, а за потребител и тук съм най-вече заради хората. Колата просто беше повода да се съберем :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 04 Апр 2007, 9:49

Релето специално е сложено там :idea: . Да ти цъка на главата, за да не си забравяш мигачите :mhihi: .
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 04 Апр 2007, 19:35

Иво написа: ...

:dunno: То наистина затова си има модератори... Явно се набърках, без знам за случая :uups: . Ама аз по принцип съм пийсфул човек и не обичам налагането на канчета - поне не публично ;)
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар

Мнение от Us3r_m0n3Y` » 11 Апр 2007, 12:01

На мен също мигачите ми залепват като ги пусна някой път въобще не работят,някои път пък си работят...същото става и с аварийините... :( Много странно и гадно...

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 16 Апр 2007, 21:21

Оказа се ръчката приятели, благодаря на всички! :D са сме отново на пистата иначе без мигач как се дрифтира с М40 :mhihi:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E30