? за м20б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
? за м20б25
Здравейте съфорумци
Аз пак съм с проблем и пак до вас опрях и се надявам пак да ми помогнете.значи проблема си го има откак си купих е30-ката.моторя е 2.5 както съм писал по горе.значи когато запаля сутрин и тръгна,веднага има едно прекъсване за не повече от 1 секунда и колата "забива" муцуната се едно няма бензин и после си върви ок.интересното е че при следващи паления НЯМА такова прекъсване до следващия ден
иначе пали от раз без значение топло или студено.много рядко се случва,може би 1 път в месеца да не ще да пали веднага а препалва и след някаде 20 секунди въртене на стартера пали.може би тук е редно да кажа че в движение до към 3000 оборота набира по бавно,а след това се едно те удря турбо
и набира осезаемо бързо.това може да няма връзка,но просто не съм карал друг м20б25 и не знам точно как трябва да се "развива" тоя мотор в различните обороти
това е накратко
Благодаря предварително на всички.Надявам се за пореден път да ме измъкнете от безизходицата,а аз кат си дойда в БГ обещавам-

това е накратко

Благодаря предварително на всички.Надявам се за пореден път да ме измъкнете от безизходицата,а аз кат си дойда в БГ обещавам-

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
По направеното описание както може да са много неща и се съмнявам че ще има кой да ти помогне така виртуално тук във форума 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Благодаря все пак
Аз ще изчакам да се постопли малко на вън и ще го разфърля тва м20 и сичко около него да вида де що е 

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
За прекъсването не знам, но 6така особено М20 до 3000рпм просто няма никой аз имам едно 325и, но след "малък" инцидент на нова година сега не съм решил още на части ли ще заминава или ще пробвам да го оправя..
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
5 мнения
• Страница 1 от 1