Реика Е-30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Реика Е-30
Та отивам аз онзи ден да ми погледнат предницата,4е не6то по4ва6е да потропва и да по4уква
и маистор4ето ме "зарадва" , 4е и реиката била на път. Имало някакви си тефлонови 6туротии и некъв гребен не6то се разместил ли не бил на мястото си ли
Аз нали не ги разбирам мноо тея работи
и не го разбрах то4но какво ми наприказва. Та въпроса ми е;
КАДЕ ги правеха тези реики, и заслужава ли си пак да се прави 6тото на моята кола и преди6ният собственик го има6е тоя проблем. А са6то някои ако е копувал нова
нека сподели впе4атлениа и цена.
А за портокола колата ми е 20ка 88ми набор.

КАДЕ ги правеха тези реики, и заслужава ли си пак да се прави 6тото на моята кола и преди6ният собственик го има6е тоя проблем. А са6то някои ако е копувал нова

Брат - нова много дебело е - аз имах същия проблем - рециклирането на рейката е около 200 лева - зависи кой къде ще си намериш да ти го направи де - на мен ми го направиха в сервиз D&N, по принцип те са известни с това, че взимат доста, а не вършат нищо - тъй че ти може и по ефтинко и по-качествено да си го намериш, аз просто бях на зор и за това изскокнах - в интерес на истината - направиха ми го от днес за вчера момчетата.
Изчакай все пак големите глави да се обадят - те ш ти кажат най-добре къде какво и що трябва да направиш.
Успех !
Изчакай все пак големите глави да се обадят - те ш ти кажат най-добре къде какво и що трябва да направиш.
Успех !
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мойта също беше за смяна на тея тефлонови втулки и аз си смених рейката щото имах резервна
Но мисля някой ден да ги подменя за да имам още една читава! За това ако има някой който да го е правил нека сподели!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
жизет ми ремонтират на втора кола рейка и сьм доволен но мойте са без хидравлика цената е 90лв ако си дадеш твойта
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Предлагат ли се тея втулки? Аз ще взема да си ги сменя тогаз 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Развиваш десния вътрешен накрайник сваляш маншона,навиваш пълен десен със шкурка 150 зачистваш рейката от ръжда (ако е нужно)навиваш пълен ляв и рейката виза зад втулката.С шило изваждаш старата втулка и после внимателно набиваш новата после грес леко десен и по обратния път......
УСПЕХ!!!!!
УСПЕХ!!!!!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
малко късно може би но да се обадя и аз не съм сигурен че като навие пълен десен втулката остава свободна ако е така то тя не лагерува на пълен десен
така.втулки се предлагат на 7-10лв симеон но те са като оригиналнитеТ.Е. ако трябва зачистване на гребена втулката ще остане по широка демек без нея.Направил съм до сега пет сухи рейки на е 30 моят вариант е следният:рейката се разглабя изчиства супер както корпуса така и самият гребен.ако,гребенът е раждясъл се зачиства на струг и по новият размер се прави втулка от полипропилен /мека пластмаса-найлон за да не чука повече/но тук идва трудният момент на втулката се нарязват канали за гумички/О-пръстени/които се продават след което се нацепва със изхабена ножовка както оригиналната и се поставя.понеже няма уши за зашващане се застопорява с самонарезни три броя.
малко е сложно но е вечно дано съм помогнъл и дано сте ме разбрали
бих се радвал да разясня нещо по темата.успех.

малко е сложно но е вечно дано съм помогнъл и дано сте ме разбрали

13 мнения
• Страница 1 от 1