проблем с жабката Е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с жабката Е30

Мнение от maioneza » 09 Фев 2007, 21:41

пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
шото вече много ме дразни така наполовина счупена и неможеща да се махне.направо ме вбесява!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 09 Фев 2007, 22:09

Колега, значи моята беше по абсолютно същия начин. Самоче не е самозаключена, ами се е повредил механизма за отваряне и затваряне. Та аз в моя случай си изкъртих само дръжката с ключалката. И после с едни клещи стинснах механизма и си отворих жабката. За в момента така я отварям и затварям, но утре мисля да си зимам нова от моргата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 09 Фев 2007, 22:38

И при мене бе6е по абсолютно съ6тия на4ин.Направих като колегата AlibiTu-изкъртих дръжката с клю4алката,след това нова и така. Новата дръжка си я зех бе клю4алка,6тото поне според мен,когато си си заклю4ил жабката и некои си ИНДИВИД я напъне по яки4ко и се полу4ава така. :roll:

Аватар
Кара: със спомени

Re: проблем с жабката Е30

Мнение от sonny » 09 Фев 2007, 23:58

maioneza написа:пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
шото вече много ме дразни така наполовина счупена и неможеща да се махне.направо ме вбесява!
0885721222, имам и жабка и мога да ти отстраня проблема, ако си от София звънни през уикенда.

Потребител
Аватар

Мнение от bmw4099 » 13 Фев 2007, 11:02

Аве момчета при мене е абсолиотно същия проблем с тъпата кючалка от както сам го купил е скапана и от тогава си тарся по моргите в ст.загора ама няма и няма вече потчи 4 години не сам я ползвал.бахти жабките ше кажеш че са беследно изчезнали някой ако може да помогне с нещто щте сам му много благодарен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Re: проблем с жабката Е30

Мнение от b2 » 13 Фев 2007, 11:05

sonny написа:
maioneza написа:пичове,случая е следния:жабката ми ей така от нищото се самозаключи и няма отваряне.едни "умни" глави я напънаха и я откъртиха половината.обаче другата половина,която остана е с вапросната самозаключила се част и не мога да я махна.някъв съвет как да я махна без да си троша таблото.пък и ако някой ми предложи и нова жабка...
0885721222, имам и жабка и мога да ти отстраня проблема, ако си от София звънни през уикенда.

колко? :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kos » 13 Фев 2007, 16:46

нова ключалка е 20кинта при арабите на Симеон
отваря се с малко гърч и разглабяне на цялата жабка;-))
минах през това миналата година

чупи се палеца на езичето и ядец отваряне
масово е явлението и досадно за потърпевшия

Назад към E30