Малко снимки

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Малко снимки

Мнение от LandShark » 03 Фев 2007, 13:21

Привет,

първо отново искам да изразя благодарността си за подкрепата - и морална и материална, която ми оказахте след инцидента с моята първа 325ца. Както вероятно знаете в крайна сметка след 3 месеца умуване отново влязох в играта "325", като бракувах моята и купих друга такава. В момента съм щастлив собственик на две скромни е30-ски, снимки на които ще ви предложа в тази тема. Предвид че съм почитател на автентичния оригинален вид на автомобилите с марка БМВ, ако трябва да бъда честен по новата ми 325-цата има още доста работа за да придобие оригинален вид.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

325-цата макар и на снимката да изглежда сравнително добре на външен вид (но аз практично съм я снимал без да съм я измил), все пак има нужда от работа. Все още не съм сменил и задните стопове, както и в интериора - екстра уредите, вероятно ще изискат да се смени изцяло предната конзола върху която са закрепени. В ел инсталацията има излишно много и неоригинални жици, както и има доста нефукционални бутони - около скоростния лост и върху конзолата. Най-сериозния проблем обаче е със ел. шибидаха, монтиран допълнително - той е с механика от е34 поради което имам изрез в конзолата до чек контрола (не се е събрал там) - което не стои в моите очи добре. Всъщност може би там е единственото място за което нямам и части. Малко по малко във времето ще се възстановява. Като стане по-близо до вида, който целя - обещавам пак да поствам.

Изображение
Изображение
Изображение

320-ската макар и да е в доста по-скромен вид, всъщност е в доста добра форма, както и в доста по-автентичен вид. По нея има съвсем малко работа. Макар да не може да се сравнява с 325цата по вървене, също си е доста приятен за каране автомобил. Има си свои, особен чар.

Пълните снимки от албума може да намерите тук: http://www.cenitel.org/data/landshark/20070128/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Мнение от RS » 03 Фев 2007, 13:55

Ех тази 25-ца
Честито, Андро (отново)!!!
Много радост да ти носи

С много и благородна завист
Поздрави ;)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 03 Фев 2007, 14:16

Уникална кола и уникален фен :yes: :yes:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 03 Фев 2007, 14:29

Честито бате, честито и много щастие с тази кола за напред 8)

На събора отново в конкуренция ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Назад към E30