въпрос
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
въпрос
Сигурно ви звучи тъпо ама някой може ли да ми каже аз как да разбера моя какъв е? Карам Е30 М20Б20 90г.
Последна промяна Dani Dupeto на 29 Дек 2006, 22:50, променена общо 1 път
Re: а моя
На дифа ти отдолу има една пластина и на нея ти е написано предавателното число ако стой и не е ръждясала прекалено много
а ако има S преди цифрите значи си късметлия

а ако има S преди цифрите значи си късметлия

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Dani Dupeto написа:
Сигурно ви звучи тъпо ама някой може ли да ми каже аз как да разбера моя какъв е? Карам Е30 М20Б20 90г.
На дифа ти отдолу има една пластина и на нея ти е написано предавателното число ако стой и не е ръждясала прекалено много Wink
Мерси много надявам се да има S
Няма да ви досаждам с още тъпи въпроси, просто от 2 седмици я имам колата и това ми е първото БМВ и нищо не му чаткам
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
На дифа ти отдолу има една пластина и на нея ти е написано предавателното число ако стой и не е ръждясала прекалено много Wink
Мерси много надявам се да има S

Dani Dupeto написа:
Мерси много надявам се да има S![]()
![]()
Няма да ви досаждам с още тъпи въпроси, просто от 2 седмици я имам колата и това ми е първото БМВ и нищо не му чаткам
![]()
![]()
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Добре дошъл тогава

Ако те интересува нещо потърси първо с търсачката има доста полезна информация там и ако не успееш питай тука ще помагаме както можем

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Благодаря! Има много въпроси които ме мъчат, например: Защо ми харчи 17/100 бензин (егати и ламята); случва се
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
добре дошъл!
преместих ти мненията в нова тема за да не разваляме старата....
когато имаш нови въпроси най-добре ги задавай в нова тема и бъди по-конкретен
също така на доста въпроси вече има изчерпателни отговори... така че най-добре да прекараш известно време в четене на стари теми за нещата, които те интересуват
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27762
това е темата
преместих ти мненията в нова тема за да не разваляме старата....
когато имаш нови въпроси най-добре ги задавай в нова тема и бъди по-конкретен

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=27762
това е темата

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Абе че си я хастъпвам, настъпвам я!
Ама дали има от значение , че някой си е правил експеримент и генерациите ги е съединил в една тръба, и така до края, а там имам леко поизгнило гърне и накрайник???

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
имаш предвит че от колекорите нататък е една тръба със краино гърне,по принцип би трябвало и това до някъде да вдига разхода,тъи като изгорелите газове излизат по бързо,от там се намаляват мазилните своиства в двигателя и някви такива работи,това е което знам аз иначе 16/100 не е кои знае къв разход се пак 2литра бмв му даваш газ 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
320iPower написа:имаш предвит че от колекорите нататък е една тръба със краино гърне,по принцип би трябвало и това до някъде да вдига разхода,тъи като изгорелите газове излизат по бързо,от там се намаляват мазилните своиства в двигателя и някви такива работи,това е което знам аз иначе 16/100 не е кои знае къв разход се пак 2литра бмв му даваш газ
Да де нещо такова

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
Иво написа:В галерията ми има снимка на тая пластина да видиш как изглеждаПожелавам ти да имаш шперц
Мерси пич! И аз се надявам да има SSSSSSSS

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
еми нормално е да бучи,но има много хора които го правят това щото малко или много колата върви повече,а то сега ако е с някви грозно гърне сигурно звука е ужасен,но ако сложиш някво по спортно звука става много агресивен 

13 мнения
• Страница 1 от 1