чип на 316i
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Turbo-Lag написа:3XX написа:аз преполагам 4е с филър и генерация + чип може да се дигнат 10 - 15 коня което на 100 коня си е бая ...но може и да греша...за това се допитвам до по знаещите демек вас:)... а шпера си е за по добър контрол на задницта, защото на сняг и 316 лети като луда.
М40-то е гаден мотор и не е от най коравите, кат му махнеш ред лайн-а то кат сичко е ок не му затварят клапаните камоли тогава... не се занимавай с глупости карай си 16-ескаа и се барай за.... кат искаш повер 6 цилиндъра и други жокети, ако с 316 летиш на сняг кат луд значи нямаш гуми
Не съм баш съгласен, на Машинката бившата 16ска май беше с чип и генерация (и не знам още какви жокери) и вървеше като луда. 3ХХ - допитай се до него и към Сашо ДЕДАТА. Могат да те опътят в Тунинга на бесните 16ски.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Koйто е бил на събор 2005 във Велико Търново и Горна Оряховица знае за каква лудница става на въпрос - ДЕДАТА направи ЕбАтИ лудницата с неговата 16-ка, нема толкова вървежно М40Б16! После говорете, че не върви - но наистина до ден днешен не съм виждал по вървежна и добре работеща 16-ка от тази на ДЕДАТА тогава
В комбинация с 4.27 шпер разцепи гумите тотално.

BMW only!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Говори ми
За хората които казват ,че няма смисъл-бъркате
няколко жокера и се опъвате на иските и 320-ките 

За хората които казват ,че няма смисъл-бъркате

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
голяма работа са хората в тоя форум!
И мен така ме отказаха да правя каквото и да било по 316 ката и сега си търкалям "кротко" 320 ка
ПС за момента не я търкалям, че се появи някакъв изпускателен колектор на картера(тея жени.....), ама като го оправя отново съм в играта
И мен така ме отказаха да правя каквото и да било по 316 ката и сега си търкалям "кротко" 320 ка

ПС за момента не я търкалям, че се появи някакъв изпускателен колектор на картера(тея жени.....), ама като го оправя отново съм в играта

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2