Къси светлини на е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
аз ще взема отношение
аз ще взема отношение
)
Значи моите дълги са насочени по близо от късите
)
1. Човека е прав дългите светят на петно но като е по близо от късите се получава доста добра осветеност, проблема е че губиш дългите
2. Един катил, дебил съсед!!! с е34 като мен кара с 4 те включени фара ... "за да вижда" цитат е това и явно с аму настроени по ниско щото няма оплакали се (разбирайте никой не го е бил на сфетофар)
3. доколкото разбрах колегата иска да навре h4 в късите
) з ад светят 4 те а като даде на дълги да светят по високо и да има и дълги ... (може и да не съм доразбрал спя още
4. аз бих наврял на дългите h4 за да светят 4 те на къси и като дам дълги да светва втората светлина малко по високо
5. Купих си ксенон ще го сложа в късите
)) h1 6000к и ще ви кажа дали несветят късите на е34 

Значи моите дълги са насочени по близо от късите

1. Човека е прав дългите светят на петно но като е по близо от късите се получава доста добра осветеност, проблема е че губиш дългите
2. Един катил, дебил съсед!!! с е34 като мен кара с 4 те включени фара ... "за да вижда" цитат е това и явно с аму настроени по ниско щото няма оплакали се (разбирайте никой не го е бил на сфетофар)
3. доколкото разбрах колегата иска да навре h4 в късите

4. аз бих наврял на дългите h4 за да светят 4 те на къси и като дам дълги да светва втората светлина малко по високо
5. Купих си ксенон ще го сложа в късите

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2