Преправяне на капаци на интеркулер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Преправяне на капаци на интеркулер
Знае ли някой къде могат да ми сменят капаците на кулера, в момента са пластмасови, но не ме урежда разположението на отворите. Трябват ми други капаци, но къде могат да ми ги направят?
Снимки:
Снимки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Що не си зема един от тия ибейските кулъри дет ги редат по бегачките отпред да всяваш респект.
С преправяне на капаците ще ти излезне доста соленко. Варианта е да се прават от алуминиии и да се заварят на мястото на тия ма е скъпичко.
С преправяне на капаците ще ти излезне доста соленко. Варианта е да се прават от алуминиии и да се заварят на мястото на тия ма е скъпичко.
Тоя кулер го взех много тънко, а и като размери ме урежда идеално.
Отначалото все си мислех, че ще го докондисам някак си пред радиатора, ама с тия капаци - ебаси сложнотията, ебаси чудото ще стане, ще има да се виат тръби и маркучи, като в един известен screensaver
.
Та затова си търся некъде да ми направат капаци.
Знае ли некой къде?
Отначалото все си мислех, че ще го докондисам някак си пред радиатора, ама с тия капаци - ебаси сложнотията, ебаси чудото ще стане, ще има да се виат тръби и маркучи, като в един известен screensaver

Та затова си търся некъде да ми направат капаци.
Знае ли некой къде?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
5 мнения
• Страница 1 от 1