Е30...Кабрио
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Там по-скоро с два асансьора с още некой на драг, ма сигурно не може повече от 40 метра, нема къде 402... 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
kam_tod написа:Там по-скоро с два асансьора с още некой на драг, ма сигурно не може повече от 40 метра, нема къде 402...
и 7-8G

Да!
Айде стига, че му е**хме мамата на темата на Дилянчо! 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
А аз се чудя що у нашия вход асансъорът се е усукал нещо по дължина

Последна промяна sieg на 29 Авг 2006, 16:51, променена общо 1 път
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ge_a написа:Я гладай ти една седмица ме няма и кво става тука![]()
Диляне каза, че изкаш кабрио и явно не си ме излъгал, щот аз си мислех че си ме зел на подбив, ама ся кат гледам съвсем сериозно си го мислишЩом си го взел присърце въпроса явно ще имаме още одно кабрио на лице, само да не стане кат с мойта 325-ца дет още си я мечтая

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ей пичове ще трия
Хубаво е от време на време малко да се посмеем ама не прекалявайте 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Бате , ако може едно лично въпросче - нека бъда извинен
Също знам и че не трябва да се чоплят рани ама ...... не те ли дразни това че колата вече я няма , а в същото време ти седи и на подписа и на аватара или това е един вид отдаване на чест и почит или ......
Пак се извинявам за въпроса
и може да не отговаряш, ама ми е все на устата да те питам 

Също знам и че не трябва да се чоплят рани ама ...... не те ли дразни това че колата вече я няма , а в същото време ти седи и на подписа и на аватара или това е един вид отдаване на чест и почит или ......

Пак се извинявам за въпроса

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ми няма я... ама си ми седи щото си е хубава.. пък и си е моя... все още е хубава и си я гледам всеки ден ама само от едната страна
А иначе си ми седи на подпис и аватар а и са ми останали само хубави впеатления и спомени и някак си това ми напомня... па и да ти кажа честно още не мога да свикна че я няма
Понеже ми е много натоварено в работата и ежедневието ми е страшно напрегнато и натоварено от сутрин до късно вечер и все имам чуството че просто не я карам щото нямам време или щото има нещо дребно да и правя ама нямам време да го оправя
Пък и малко или много в момента нямам друга кола и ако си махна подписа и аватара ще стане много празно... аз лично всеки човек във форума го свързвам със аватара и/или подписа! Като погледна страницата и мога да не чета имената... просто с един поглед и виждам кой какво е писал и си правя сметка дали да го чета или не (щото има някой хора дето не им чета изобщо мненията
... а има пък други който следя всяко мнение
) и ако ги махна ще ми се образува обърквация
А пък и все си мисля че който и да е от форума и клуба и сбирките като ме види ще ме свързва с комбито... аз лично всеки човек го свързвам с колата му... дори и да я няма
Например Един (Явор от Козлодуй) като го видя в Сивото комби и все имам чуството че кара на Явор колата..,. просто така ми се е запечатило в главата... има и много други такива примери

А иначе си ми седи на подпис и аватар а и са ми останали само хубави впеатления и спомени и някак си това ми напомня... па и да ти кажа честно още не мога да свикна че я няма

Пък и малко или много в момента нямам друга кола и ако си махна подписа и аватара ще стане много празно... аз лично всеки човек във форума го свързвам със аватара и/или подписа! Като погледна страницата и мога да не чета имената... просто с един поглед и виждам кой какво е писал и си правя сметка дали да го чета или не (щото има някой хора дето не им чета изобщо мненията

А пък и все си мисля че който и да е от форума и клуба и сбирките като ме види ще ме свързва с комбито... аз лично всеки човек го свързвам с колата му... дори и да я няма

Например Един (Явор от Козлодуй) като го видя в Сивото комби и все имам чуството че кара на Явор колата..,. просто така ми се е запечатило в главата... има и много други такива примери

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз му викам днеска,да ми го връща......а той ,чакай
тя пак ще си доде при мен
па на мое име си е 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
проблема беха малките джамчета, а глей кво стана с темата.Аз предлагам да му отрежеш рамката на тое малкия прозорец и да сложиш голямо от е30 купе.Другия вариант е да вземеш врата от купе и да й срежеш рамката.А ако искаш пробваи и двете,па кво стане!!!

www.bmw.пияници&пустиняци.com
Знам, че е вредно, ама то ми е убавоо бе!!!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Според мен тоя номер с врата от купе няма да стане, щот ако и отрежеш рамката най малкото ще ти липсват два сантиметра в които стъклото няма да може да се вдигне и да се уплатни с тавана и предната колонка, а също така мисля че ако оставиш стъклото без рамка ще се счупи при първото затваряне на вратата !
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

ge_a написа:Според мен тоя номер с врата от купе няма да стане, щот ако и отрежеш рамката най малкото ще ти липсват два сантиметра в които стъклото няма да може да се вдигне и да се уплатни с тавана и предната колонка, а също така мисля че ако оставиш стъклото без рамка ще се счупи при първото затваряне на вратата !