вода в багажника моля за помощ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- mariqn7706
- Потребител
-
- Кара: BMWe30m40
вода в багажника моля за помощ
влиза вода в багажника от къде може да е проблема
Последна промяна mariqn7706 на 08 Дек 2012, 23:07, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: вода в багажника моля за помощ
Одобрих тази тема, само защото ти е първо мнение във форума! Опиши си проблема коректно или трием.
Never mistake motion for action...
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
може да е от много места,хубаво беше първо да потърсиш с търсачката,че доста такива теми има 

е чак пък много теми
и аз го имам тоя проблем и мисля, че ми е от ел. антената..но вчера открих и в десния джоб малко вода
всички оплътнения проверени и здрави съответно.. това само от дъжда се пълни, а не от автомивката.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
И аз го имам тоя проблем и 2те корита се пълнян при продължителен валеж 

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Щом и двете се пълнят, опитай се да регулираш задния капак. Виж уплътнението.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
уплътненията може да са здрави и пак да пускат вода.все пак са опечени отдавна.искат смяна и проблема се решава
- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
относно водата в десния джоб.
свали дясната кора на багажника и си виж грайфера на гумата.
после вземи фенер и се наври в багажника, и светни в ъгъла с ламарината на задната седалка, да видиш какво си имаш покрай трабата на отдушника на резербоара.
и само за ценители : кални стечове по ламарината идващи от към торсиона на задния капак.
вдигаш на крик и поглеждаш към горната планка крепяща пластмасата пазеща отдушника, скубеш и се разкрива мистерията на бермудския триъгълник.
свали дясната кора на багажника и си виж грайфера на гумата.

после вземи фенер и се наври в багажника, и светни в ъгъла с ламарината на задната седалка, да видиш какво си имаш покрай трабата на отдушника на резербоара.
и само за ценители : кални стечове по ламарината идващи от към торсиона на задния капак.
вдигаш на крик и поглеждаш към горната планка крепяща пластмасата пазеща отдушника, скубеш и се разкрива мистерията на бермудския триъгълник.

От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
- walchoos
- Потребител
-
- Кара: олд скуул карс
- Мечтае да кара: някви 3-ки
Ако има вода в един от двата джоба може би има изгнило в задните калници към багажника. Ако има дупка там 99/100 водата ще идва от там при дъжд. Според мен ако е от оплатнението на самия багажник ще има вода не само по джобовете, а и по целия багажник
Успех колега

Успех колега

- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
колегата е прав до някаде ама когато колата е в покой т.е. паркирана пред блока или кадето е и пак има пални джобове както и моя лев винаги се пални след дъжд кво правим и уплатнения сам сменял и багажник съм регулирал и Нищо накрая пробих една дупка да се оттича и така реших проблема ,а пък ако някой знае каде е проблема ше следа темата
бмв-то е болест за която няма лек
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Тя водата не минава между уплътнението и капака, а между уплътнението и неговото легло. Това става още по-осезаемо, когато сте спрели по наклон с предницата. В случая, колкото и да си регулирате нищо няма да направите. Изваждате уплътнението в двата ъгъла, като го извадите ще видите, че точно там са снадени задните калници и има лек ръб, малко силикон пауър и се решава проблема.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- mariqn7706
- Потребител
-
- Кара: BMWe30m40
Мисля че проблема е решен (засега) Свалих стоповете ,оказа се че уплътненията се бяха свили някък си сцепих ги отдолу и ги намазах със силикон и пак ги монтирах.Ами засега няма проблем.Благодаря
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
mariqn7706 написа:Мисля че проблема е решен (засега) Свалих стоповете ,оказа се че уплътненията се бяха свили някък си сцепих ги отдолу и ги намазах със силикон и пак ги монтирах.Ами засега няма проблем.Благодаря
Мда, това е класика при Е30. Аквариум в багажника през стоповете.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
14 мнения
• Страница 1 от 1