Пукнато предно стъкло

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: е30

Пукнато предно стъкло

Мнение от fifa1991 » 03 Фев 2013, 21:43

Здравейте, колеги. Преди 3 дни явно от камъче се образува пукнатина в предното стъкло на е-30ката. Колата не съм я мърдал от гаража, дори не съм я палил, но пукнатината си расте. В момента е 15тина см., което ми се струва наистина много. Поразучих за услуги, свързани с лепене на самото стъкло, но ако пукнатината е в размерите на до 5см мах. Бих искал да ми дадете съвет, дали да търся някакво стъкло от автоморгите или направо в сервиза да ми сложат някакво. От Бургас съм, разбрах за сервиз Кобра, че били надеждни момчетата. Страх ме е да я карам и се поболях :|

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Re: Пукнато предно стъкло

Мнение от GEORGIEV » 03 Фев 2013, 22:38

ти за едно стъкло щом си се поболял,не ми се мисли за друго :shock:
сменяш и караш,остави тез лепенета :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 03 Фев 2013, 23:08

Ако не си 100% сигурен, че е от камъче, а и пукнатината расте в покой, стълкото ти е най-малкия проблем.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 03 Фев 2013, 23:23

Аз само от личен опит мога да говоря за КОБРА и с ръка на сърцето колега ти казвам да забравиш за името на тея хора..... а за пукнатини няма смисъл да лепиш 15 санта а си вземи 1 ново стъкло и си свиркай

Потребител
Аватар

Мнение от gnmzl » 04 Фев 2013, 6:47

За Кобрата в Бургас от личен опит бих те посъветвал ако все пак избереш тях да им седиш на главата - на мен ми срязаха заклинващата лайстна на две, било по-лесно да я върнат разбираш ли.... иначе цената беше страхотна, около 105-110 лева. Обаче стъклото ти е наистина най-малкият проблем, ако пукнатината расте в покой и се окаже не от камъче :roll:
...I know this is irrelevant, but I just wanted you all to know: when I'm at home on my own and there's no one around, I get naked, cover myself in lubrication and slide on the floor, pretending I'm a slug...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 04 Фев 2013, 7:48

Преди 4години в КОБРА на ул.Първа българска армия ми смениха предното стъкло на е30ката и цената беше 100лв с монтажа(платени от застраховател) и 4лв за да ми прехвърлят стикерите за преглед гражданска и винетка...Аз съм доволен от работата им и съм на менение че е по-добре чисто ново стъкло произведено може би в турция отколкото втора ръка на половината цена което е на 25години и все едно е минато със шкурка...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е30

Мнение от fifa1991 » 04 Фев 2013, 13:04

Да, и аз реших все пак да отида и директно да го сменя. Проблемът беше,че преди 5 дни си купих винетка, а разбрах, че вече било почти невъзможно да се отлепя и залепя на ново. Та, значи в Тома-та Бургас ми го смениха за 105лв с ремонта. Винетката също се прехвърли, но има нараняване. Все пак щом другото талонче от винетката е в мен, не би трябвало да има проблеми при спиране за проверка, нали ? :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 05 Фев 2013, 0:47

fifa1991 написа:Да, и аз реших все пак да отида и директно да го сменя. Проблемът беше,че преди 5 дни си купих винетка, а разбрах, че вече било почти невъзможно да се отлепя и залепя на ново. Та, значи в Тома-та Бургас ми го смениха за 105лв с ремонта. Винетката също се прехвърли, но има нараняване. Все пак щом другото талонче от винетката е в мен, не би трябвало да има проблеми при спиране за проверка, нали ? :)

няма ядове колега щом го пазиш ще го покажеш ако го искат и няма да имаш проблеми

Назад към E30