Гасне на понадолнищата...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Гасне на понадолнищата...
Май ставам нахален, но доста често ми се случва на по-големи понадолнища колата просто да изгасва... Карам я на гас, на бензин нямам такъв проблем... Оборотите си ги вдигнах от изпарителя и сега са доста височки, но пак си гасне
Баща ми казва че нещо количестово въздух и количеството гас което влиза в двигателя ми създава проблеми и трябва да се регулира... Някой да си има напредстава какво да правя, но както вече ви споменах оборотите са много високи и пак тая.... Стъпковото моторче ми правеше номера, почистих го и се оправи (уж). Сложил съм чисто нови свещи.

- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
Бихте ли ми препоръчали и добро масло за скоростната кутия и диференциала, че не са сменяни от хххххх километра....
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
Иди на газаджия. Имах същия проблем зимата, и то не само по нанадолнища - пипна леко спирачката и тя гасне. Газаджията за 15 мин. я оправи. Въртя някакви бурми, вдига обороти, не знам какво й бая, но после заспа. И в случая безплатно ми го направи, щото газовия изпарител ми го слага той, и било в гаранция там...
Знам, че изказването ми не е компетентно, но съветът ми е този - иди на газаджия. Може да се окаже и нещо по-сериозно. Козата си сака пръч...

Знам, че изказването ми не е компетентно, но съветът ми е този - иди на газаджия. Може да се окаже и нещо по-сериозно. Козата си сака пръч...

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
Ами като я махна тая тръба после да я слагам ли пак или да си карам без нея ??? Тогава въздушния филтър откъде ще взима въздух ?
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Mr2faces написа:Чаааакай как така да я махна !?!!? Да не вземе да се скапе нещо ??? А и с какво ще помогне това ???
Бате за тва има сервизи

- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
От тия сервизи само отрицателен ефект съм видял (поне в Ямбол свестен сервиз НЯМА)... мисля че бях ви казал как веднъж забравили да ми завият болтовете на кардана и аз така си карам... като видях направо ходих да паля свещ. Добре тогава ще я махна тая тръба пък ще видим...
13 мнения
• Страница 1 от 1