Бързо да си признават
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Бързо да си признават
На с.Лозенец засякох две Е30-ки с стикери на форума само че,не видях собствениците им.
Едното мисля че на Малкия отличителен белег - стикер на форума от въсможно най малките на заден ляв прозорец,колата е златист металик софийска регистрация нещо от сорта С 12.. ..
Другата Лилав двоен стоп с стикер на задния джам и регистрация започваща с Е ..... съжалявам не помня номера
Лилавата беше паркирана в съседния двор на хотел "Славяни",
а златистата пред един хотел точно преди плажа.
п.с.На двапъти посещавах този курорт и останах очарован от промените които е претърпял през последните години.
п.с.Крайно съм разочарован от с.Черноморец.
Чувах хубави коментари за него и решихме да почиваме там тази година.Е не става нито плажа нито самото село.Отношението на голяма част от местните е трагично....
В резултат на което там само спяхме и обикаляхме къде ли не по съседните курорти...
Малко раздвоена тема но не ми се пише нова
Едното мисля че на Малкия отличителен белег - стикер на форума от въсможно най малките на заден ляв прозорец,колата е златист металик софийска регистрация нещо от сорта С 12.. ..
Другата Лилав двоен стоп с стикер на задния джам и регистрация започваща с Е ..... съжалявам не помня номера

Лилавата беше паркирана в съседния двор на хотел "Славяни",
а златистата пред един хотел точно преди плажа.
п.с.На двапъти посещавах този курорт и останах очарован от промените които е претърпял през последните години.
п.с.Крайно съм разочарован от с.Черноморец.
Чувах хубави коментари за него и решихме да почиваме там тази година.Е не става нито плажа нито самото село.Отношението на голяма част от местните е трагично....
В резултат на което там само спяхме и обикаляхме къде ли не по съседните курорти...
Малко раздвоена тема но не ми се пише нова

1 мнение
• Страница 1 от 1