Проблем с оборотите...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Проблем с оборотите...
Проблемите с моето БМВ ме заливат с пълна сила, но засега с ваша помощ се справям. Надявам се и за бъдеще да е така
Та... колата нещо не ми харесва как върви... като стои на място сама си сменя оборотите... ту високи, след малко ги намаля, после пак ги увеличава и така постоянно. Това го прави и на бензин и на газ. Един приятел ми каза че е възможно борд компа да е набрал много грешки и че трябва да се изчистят. Той така си оправил Реното (верно че Рено
). Искам да ви питам възможно ли е наистина да е от компютъра, и ако да мога ли сам да ги изчистя тия грешки или ми требе сервиз ???
Благодаря предварително!

Та... колата нещо не ми харесва как върви... като стои на място сама си сменя оборотите... ту високи, след малко ги намаля, после пак ги увеличава и така постоянно. Това го прави и на бензин и на газ. Един приятел ми каза че е възможно борд компа да е набрал много грешки и че трябва да се изчистят. Той така си оправил Реното (верно че Рено

Благодаря предварително!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Намира се точно под всмукателните колектори откъм купето ,в него влиза един куплунг .Развиваш скобата дето го държи и издърпваш моторчето надолу
Сваля се за 2 минути 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Първо позачисти куплунга и виж да ли няма да е достатъчно. Преди да опреш до 20левкаджиите си провери и цялата линия на въздуха- филтър, дебитомер/пак куплунг/, и особено маркуча. В сгъвките се напуква и взима въздух, скобите също. А иначе мога да се басирам какво ще ти кажат да диагностиката: Ми в компа няма грешки, сигурно е нещо механично! 20 лева
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
Отидох на диагностика и... Владо е човека
Точно това ми казоха! Почистих си стъпковото моторче, и нещата се пооправиха. Не е перфектно, но в сръвнение с преди и на това се радвам 

- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
A случайно да знаете откъде мога да си поръчам онлайн дебелия маркуч които отива от въздушния филтър към двигателя защото ми се струва понапукан и колкото и да го лепам с изолации файда нема...
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Mr2faces написа:A случайно да знаете откъде мога да си поръчам онлайн дебелия маркуч които отива от въздушния филтър към двигателя защото ми се струва понапукан и колкото и да го лепам с изолации файда нема...
За онлайн не мога да ти кажа, но аз си го купих от Даскалов Кар за 17 лева (или 19, не помня точно). В Дару е трийсе и нещо лева (май 38 беше).
It's not who You are, it's who You know...
8 мнения
• Страница 1 от 1