Тръси се жичкаджия

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Тръси се жичкаджия

Мнение от Griffin » 08 Авг 2006, 19:19

Плс, препоръчайте някакъв добър жичкаджия в София. Още по-добре ако е запознат с Е30. Имам два проблема, които ми се струва за баш за такъв човек:

- прекъсване на предния десен мигач
- спиране на бенз. помпа. Помпата ми спря през зимата веднъж, после след някалко дни се оправи. А днес ми направи същия номер... :help:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 08 Авг 2006, 19:53

Мигача дали се оправя с "блага дума" и потупване :mhihi: ?
Влиза влага, фасонката (или цокъла на лампата) се окислява и не винаги контакта е добър. Като тупнеш бронята до него, и проработи - това е диагнозата.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 08 Авг 2006, 22:28

ivantchoG написа:Мигача дали се оправя с "блага дума" и потупване :mhihi: ?
Влиза влага, фасонката (или цокъла на лампата) се окислява и не винаги контакта е добър. Като тупнеш бронята до него, и проработи - това е диагнозата.

Утре ще пробвам, но честно казано повече ме притеснява бензиновата помпа. Имам желание другата седмица да мръдна до морето, и все още се двуомя дали с БМВ-то или с автобуса... :roll:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 09 Авг 2006, 0:14

w lozen ima edin dobar ama vzima skupi4ko ako ne se opravi6 kaji da te vodq

Назад към E30