Бензинова помпа на М50Б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Re: Бензинова помпа на М50Б25
bigmurzi написа:от помпа гасне в движение, а преди тва много върви
ми при мен е34-та трудно пали и грам не вари

- Sasho_gr
- Потребител
-
- Кара: е34 20-ка
- Мечтае да кара: Е30 v12 biturbo
Момчета открих проблема, къде е бил.и ще трябва да споделя с вас въпреки, че е доста смешно
значи от толко ходене по ''майстори '' си викам накрая дай да погледна аз. отварям капака и почвам да търся...и познайте - от 6-те дюзи едната не беше закачена изобщо
закачих я и всичко си дойде на място. преди това отрязах генерацията до средата че да се отпуши малко или много. и сега остава генерация, радиатор и ламбда сонда. Предложиха ми от м50б25 е36 генерация със резонаторно гърне и крайно гърне с два входа и два изхода за 150 лв. това добре ли е като цена и ще трябва ли да се преправя нещо по нея? Не знам дали ще пасне както трябва на е30-ката?

o/___________\o
[]OO==00==OO[]
[]OO==00==OO[]
Цената е добра ,но трябва препасване и при възможност при професионалист за да стане кадърно да ти нагъне тръби и качествено да ти я завари . На мен тази услуга ми излезе 100 лв . И като дръпнеш ,чертата 250лв .. за генерация рязана на 10 места ... Но оригинална за мотора и смятана за него и тук идва дилемата за теб
Дали ще си направиш нова на ф75 което горе долу се сравнява на 2х50 или ще предпочетеш това дето чичо гюнтер е сложил
Аз предпочетох това дето гюнтер е сложил и съм пре доволен от вървежа на колата други казват с 1 на 75 щяло да е по-добре ... не знам ти си решавай цената е +- 50 100 лв ...

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
Мичка, много активен си станал, бре, не че ги разбираш нещата, ама е похвално, че гледаш да помогнеш във всяка тема. 

- Sasho_gr
- Потребител
-
- Кара: е34 20-ка
- Мечтае да кара: Е30 v12 biturbo
Аха ами ще видя първо тука кви майстори ще намеря ако изобщо има такива, но ми се щеше да има кой да ми преправи тия две тръби и да си стане как си трябва. Благодаря ти за помоща MICH
o/___________\o
[]OO==00==OO[]
[]OO==00==OO[]
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2