Тампони за мотора

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 06 Юли 2006, 21:25

ge_a написа:
Аз не можах да я счупя олових го на време :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ма беше голяма излагация де щот се бяхме събрали четири БМВ - та от който три дигнахме капаците :mhihi: :mhihi: :mhihi: братми сципи (то си му е дошло времето не че е виновен) радятора на 316-ката (поради изпуснали танпони на скоростите), в смисъл перката се удари в него и го сцепи(беше успешно залепен :winky: ), Другото БМВ 320 пък сцепи едната тройка на генерацията, а пък аз сплесках тампон на мотора :mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе луд купон и после както винаги на по бира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: верно ли бе?
дайте да ги караме по-кротко тия колички, че като гледам статистиката - много са нежни :mhihi:

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 06 Юли 2006, 22:20

Е за текива цели трябват

абе да не си инстталирал шперц :mhihi:

М10 Разрушителя
Аватар

Мнение от ddt » 07 Юли 2006, 0:05

tonkata написа:
Е за текива цели трябват

абе да не си инсталирал шперц :mhihi:

Не.Ама добре тренира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 07 Юли 2006, 10:08

stenly написа:
ge_a написа:
Аз не можах да я счупя олових го на време :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ма беше голяма излагация де щот се бяхме събрали четири БМВ - та от който три дигнахме капаците :mhihi: :mhihi: :mhihi: братми сципи (то си му е дошло времето не че е виновен) радятора на 316-ката (поради изпуснали танпони на скоростите), в смисъл перката се удари в него и го сцепи(беше успешно залепен :winky: ), Другото БМВ 320 пък сцепи едната тройка на генерацията, а пък аз сплесках тампон на мотора :mhihi: :mhihi: :mhihi: Абе луд купон и после както винаги на по бира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: верно ли бе?
дайте да ги караме по-кротко тия колички, че като гледам статистиката - много са нежни :mhihi:

Хич не са нежни даже, ако знаеш за кви тренировки иде реч :mhihi: съмняваме друга кола да удържи на този напън, абе БМВ - то си е БМВ :bowdown: Може да питаш "b2" той вече гледа клипче :mhihi:

tonkata написа:абе да не си инстталирал шперц

Не съм :mhihi: само тренировки му е истината и гуми за пилене :mhihi: това беше шести комплект гуми от както съм го взел :mhihi:

П.С. Абе ти кога ще си махнеш от подписа си мойта кола :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ddt написа:Не.Ама добре тренира

И ти добре тренираш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 11 Юли 2006, 10:09

Айде да ми е честит пладнешкия обир :mhihi: :mhihi: :mhihi: (само 98 лв) Ся ако може и на колата да стане ще е направо супер, щот в даскалов ми обясняваха че са няколко модела, ма ще видим :dunno:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Предишна

Назад към E30