Зов за помощ-малкия компютър
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Зов за помощ-малкия компютър
Моля помогнете! За какво служи малкия компютър на 324 тд-88год. и може ли колата да се кара без него.Само с големия върви нормално и няма видими проблеми.Не ми работят оборотомера и економайзера.Търся и да закупя такъв.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
За оборотомера и икономайзера най-вероятно проблема е в таблото.
Работят ли по някога или постоянно не работят.
Пробвай да разглобиш таблото и да презапоиш всички спойки има шанс да има студена спойка и от това да не работи.
п.с.Добре дошъл!
Работят ли по някога или постоянно не работят.
Пробвай да разглобиш таблото и да презапоиш всички спойки има шанс да има студена спойка и от това да не работи.
п.с.Добре дошъл!
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ма ти въобще го нямаш така ли
Разгледай подфорум продава има няколко човека дето разпродават на части ТД-та дали ще е от 5-ца или от 3-ка няма значение еднакви са. Иначе при теб какво е станало разбили са ти колата за да ти гепат комповете
П.С. пусни тема в копува те ще се свържат с теб

Разгледай подфорум продава има няколко човека дето разпродават на части ТД-та дали ще е от 5-ца или от 3-ка няма значение еднакви са. Иначе при теб какво е станало разбили са ти колата за да ти гепат комповете

П.С. пусни тема в копува те ще се свържат с теб
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
БАКИТО написа:Да специално заради тях я разбиха.Нищо друго на са пипнали.Отчайващо е че никой не може да ми каже каква по дяволите е ролята на този малък комп.Между другото аз съм пробвал от 524тд и не стана-различни са някои.Мерси за съвета-ще пусна обявя в "търси"
АБС имаш ли?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- vld
- Старши ентусиаст
-
Я оточни кой точно малък ако е тоя в жабката е едно ако е тоя под лявятя кора до волана от ляво е друго.
Нека да кажат спецовете кой точно какво прави и какво управлява
Нека да кажат спецовете кой точно какво прави и какво управлява
АБЦ-няма.И двата се намираха някъде зад жабката защото тя и още две кори се въргаляха изкъртени на пода.По кормилото нищо не са пипали.Аз им викам голям и малък заради големината на буксите.Едната е с два реда дупки съответно с 18 и 17, а малката е с13 и 12 дупки.Всеки ме пита за номера но аз не ги знам.Големия който намерих и сега колата пали е бош и номера му завършва на 046.Това е всичко което знам.
- Гост
-
отнасна малкия компютър за 324
Колега имах същтия праблем 3 години.Този компютър отговаря за гориво-нагнетателната помпа.Колата губи мощност,пали трудно на по-студено време въобще мизерия.
Трябва да видиш серииниа му номер само тои става(намира се на самиа компютър).Аз го намерих в нета в саита на е-bay със доставката ми излезна около 450лв.
Трябва да видиш серииниа му номер само тои става(намира се на самиа компютър).Аз го намерих в нета в саита на е-bay със доставката ми излезна около 450лв.
11 мнения
• Страница 1 от 1