Изпускателна система на е30 320и
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
Re: Изпускателна система на е30 320и
не е точно мястото да споменавам е36 но има един модел които се води 320 и с тунинг на расингдинамикс които с такива същите колекторчета пишат хората че и коне качват но не от тия по за 100 кинта нови дето са не плетени а са просто 6 тръби рязани с флекса и заварявани с телоподаващото както е дошло хубавите колектори идеята да са плетени е да са всичките с еднаква дължина и също са смятани от хора които са го измислили защо трябва да са така 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Имам предвид че се прави комплексно за да има ефект .Не само колекторите а цялата генерация като комплект тъй като всеки елемент оказва влияние и е добре да си е всичко сметнато и от една марка.За мене лично от тея тръби с равна дължина няма да усетиш почти нищо освен промяна във звука.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
какви са тия плетени колектори, колеги?
от къде мога да купя плетен...и също така съм чувал и за някакви разплетени можете ли да ми обясните разликата между двата вида?
има ли трети вид?
от къде мога да купя плетен...и също така съм чувал и за някакви разплетени можете ли да ми обясните разликата между двата вида?
има ли трети вид?

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
третия вид са преплетените 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз ползвам от тоя тип че ме кефи повече .Не знам плетени ли са или преплетени ама вършат добра работа

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
Louis написа:какви са тия плетени колектори, колеги?
има ли трети вид?
едно и също имат предвид повечето но го казват различно

- Bozhidar
- Потребител
-
- Кара: Е30 320i
- Мечтае да кара: Малко по-мощно Е30
Явно темата се ползва само от някакви хора да си преплитат и чешат езиците. Аз това, което ми трябваше в крайна сметка го разбрах. Така, че моля темата да бъде заключена. Благодаря на модераторите предварително.
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Egoist написа:BMWm5 написа:Мом4ето с БМВ-то написа:хора стига сте хейтвали и хранили хората който постват човека пита как да пойзцеди този мотор не за савет какъв мотор да си купи
за неговия стандарт може да е свален от сувалка аз също съм с 20-ка но М50 разликата не е коренна и според мене си варви доволно просто отговаряйте на въпроса не давайте акъл кой мотор върви и кой не! не беше тва въпроса на момчето
разлика между м20 и м50 б20.. ми то няма прилика във всяко едно отношение освен че са 6-таци,
по темата.. няма никав смисал от тия тенекии .. само ще сменят леко звука и ще си кажеш оле оле колко мноо тръгна а дефакто ще е същия куц патър , аз лично се набутах за такива педерастии на 2.8 ту , ефекта е 0
е тука колега ама абсолютно не си прав ако си слагал от тия дето са китаици и са правени в някои си гараж ок ама ако са истински няма да е тая работата аз сложих на моито м20б20 плетена генерация СЕБРИНГ ако ти говори нещо и ефект определено има доста повече се ряскае с портната и полирана глава разбирасе е такъв ефекта
колега я отвори гоогле виш китаиските реплики виш и оригинала.. и ми кажи имат ли поне някаква прилика.. много ясно че с оригинална ще има ралика но с китаиче само за визия и нищо друго даже мога да кажа че е и по зле защото порта на оригиналния колектор е по голям от на китаеца.
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
за китаеца не казвам нищо мислех че говорим за такива като тия от снимката според мен с тях определено има разлика по различен начин се ряска мотора според мен а китаичето даже са с различни дължини според мен 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2