Е30 316i
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Този спор се решава на едно място и то не е тука. Все пак всички караме една марка на която сме фенове. Няма смисъл да се еб****ме един друг за това, че някой е с повече пари и може да си позволи по-хубаво. Спорихме дълго за М40 били тркали, били калпави, били незнам си какви си. Ами такива са каквито са. Ние си ги караме карайте си и Вие вашите и не робувайте на гъзарията, защото тя не води до нищо хубаво, а членовете на клуба трябва да се множат, а не да намаляват. Ако не е така оборете ме. Приемам критика.
PEACE AND RESPECT !!!
/дано не ми отрежат посланието на английски/ю
ПС: Колега според мене си вземи мотор, който ще ти пасне на купето и скоростите и да е до 100 коня, за да можеш да си ползваш инвалидното право.
PEACE AND RESPECT !!!
/дано не ми отрежат посланието на английски/ю
ПС: Колега според мене си вземи мотор, който ще ти пасне на купето и скоростите и да е до 100 коня, за да можеш да си ползваш инвалидното право.
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
и не робувайте на гъзарията, защото тя не води до нищо хубаво

Колата е много послушна, лесна за подръжка, разбира се - много приятна за каране и ,за мен, е най-доброто отношение "цена-качество".
Успех, но не забравай -

Весело

Дай 102% от себе си! Винаги...
Sagaroth написа:Явор написа:210 -градуса на водата лиPSYKOPATT написа:аз имам такава - в момента я продавам![]()
316 М40 . какво да ти кажа - стабилна кола .Моята я взех от инвалид и е писана 100 к.с. но доколкото знам е 102
гори 11 газ градско, повече от 210 не съм вдигал с нея.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ бре 210 в лабораторни условия

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2