въпрос за е30 - състояние/цена
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: въпрос за е30 - състояние/цена
Евтиното Е30 после излиза мнооооого по скъпо
Този филм съм го гледал вече....

Никой не мое ма връне на селу!
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
saleen написа:Евтиното Е30 после излиза мнооооого по скъпоТози филм съм го гледал вече....
мойте сичките е30 до са излизат скъпо под 4-500лв. не съм зел на кош

е30 става за работен кон - евтини части, евтина поддръжка
е30 става за простотия - кръгове на мегдана, отсичане на стълбове и т.н.
като цяло ако нямаш много пари но ти се кара бмв купи си е30 според мен няма да съжаляваш, аз вече 2ра година карам разни скрапове (буквално) и съм доволен - не са скъпи за поддръжка и стават за возене и каране

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Аууу брат, недей че ще промениш мирогледа на много скрапери. А и като те чуят някои, за които е30 е мания, а не поредната за части и настръхват.
Тая информация за тва, че поддръжката на е30 е скъпа, ама за кво да се поддържа или че е супер евтина не е за споделяне пред общата публика че ще станат едни дълги драми тука. 

- E21maniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 E28 E34
Колега,намери ли вече 30-ката която търсеше ? Ако не viewtopic.php?f=46&t=283078 -виж тука има една,която според мен е много читава и парите и са добри!
П.П. Като цяло Е30-ката си е страст особено ако не си заможен като сигурно 60-70% от ентусиастите тук,ще има моменти когато ще се чудиш дали да излезеш с приятели на по бира или да си купиш някой чарк,а по лошото като в моя случай дали да ядеш или да излезеш да си покараш любимият си автомобил !
Успех !
П.П. Като цяло Е30-ката си е страст особено ако не си заможен като сигурно 60-70% от ентусиастите тук,ще има моменти когато ще се чудиш дали да излезеш с приятели на по бира или да си купиш някой чарк,а по лошото като в моя случай дали да ядеш или да излезеш да си покараш любимият си автомобил !
Успех !

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4