Ще ми стане ли....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Ще ми стане ли....
оригинална аларма от е36 на е30ската. 30ската е с електронен карбуратор. Интересува ме дали може да управлява ел.джамове, централни закл. и т.н.
Благодаря предварително и не ме питаите защо съм избрал тази аларма
Благодаря предварително и не ме питаите защо съм избрал тази аларма

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Няма да стане защото в инсталацийте на Е30 И Е36 няма нищо общо... или поне в управлението на прозорците и шибедаха... Е36 имат Комфорт модул който при Е30 го няма... а може и да го има като опция но аз още не съм я виждал или чувал
Ако за това ти трябва алармата аз бих те посъветвал още от сега - откажи се!
Дори и да решиш да правиш нещо то ще е много сложно!
Аз си направих самоделно комфорт модул за шибедаха който е доста прост и действа ефикасно но беше доста трудоемко докато го измисля, тествам и изчистя всички недостатъци и възможни повреди!
Опитвах и много кратно за прозорците но за сега не съм успял и не знам дали ще успея
Може би трябва първо да се дипломирам по специалност електроника за да го направя
Та мисълта ми е че алармата която вземеш няма да може да ти затваря прозорците освен ако не вземеш и комфорт модула на Е36 и окабеляването ако може изобщо да се насади в Е30 - за това вече не мога да ти отговоря на 100 %!

Ако за това ти трябва алармата аз бих те посъветвал още от сега - откажи се!
Дори и да решиш да правиш нещо то ще е много сложно!
Аз си направих самоделно комфорт модул за шибедаха който е доста прост и действа ефикасно но беше доста трудоемко докато го измисля, тествам и изчистя всички недостатъци и възможни повреди!
Опитвах и много кратно за прозорците но за сега не съм успял и не знам дали ще успея

Та мисълта ми е че алармата която вземеш няма да може да ти затваря прозорците освен ако не вземеш и комфорт модула на Е36 и окабеляването ако може изобщо да се насади в Е30 - за това вече не мога да ти отговоря на 100 %!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Има комфорт модул, на Е30-ката 320ис на Явор го видях, едно реле продълговато до модула за централното на Е30. и той каза че алармата му дига джамовете сама демек бачка.На моето буксата за релето е празна и отделно модула за централното ми це развали.
Диляне кога ще имаш време да ми направиш Шибидака като твоя? Обещал си да не се измъкнеш имам и свидетел
Камен и той ще иска
Предполагам че не можеш да пиеш толкова колкото ще те почерпиме
Диляне кога ще имаш време да ми направиш Шибидака като твоя? Обещал си да не се измъкнеш имам и свидетел

Камен и той ще иска

Предполагам че не можеш да пиеш толкова колкото ще те почерпиме

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Докато завърша семестъра е невъзможно щото съм го закъсал яката работа
А иначе за комфорт модула на явор на колата ми е интересно да го погледна какво представлява

А иначе за комфорт модула на явор на колата ми е интересно да го погледна какво представлява

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Абе вие всичко друго сте си опправили по колите, само комфорт модула ви е останал, та сте дали такъв зор
При мене си е*а майката, в понеделник сменям съединител. Без комфорт модул може, но без съединител не може, от опит ви го казвам...
Диляне, Влади е прав, стегай се у кръста с тоя семестър (абе на тебе не ти ли е малко късно да учиш?), да не те ловиме по кьошетата и светофарите в Дружба. Вчера те видех как "учиш" в БМВ-то по Г.М. Димитров! Нема да се криеш като диверсант, нали знаеш, че ще те намерим...

При мене си е*а майката, в понеделник сменям съединител. Без комфорт модул може, но без съединител не може, от опит ви го казвам...

Диляне, Влади е прав, стегай се у кръста с тоя семестър (абе на тебе не ти ли е малко късно да учиш?), да не те ловиме по кьошетата и светофарите в Дружба. Вчера те видех как "учиш" в БМВ-то по Г.М. Димитров! Нема да се криеш като диверсант, нали знаеш, че ще те намерим...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vld
- Старши ентусиаст
-
kam_tod написа:Абе вие всичко друго сте си опправили по колите, само комфорт модула ви е останал, та сте дали такъв зор![]()
При мене си е*а майката, в понеделник сменям съединител. Без комфорт модул може, но без съединител не може, от опит ви го казвам...![]()
Аз от вчера съм тихичък като бензинка

Смених цялата генеразия в Крафт

П.С.Камене от много пауър

Или го сменяш заради лагера.
Намери ли си кулер

Влади, колко ти излезе това мероприятие в Крафт? Пиши и какво точно си сменил.
Съединителя не беше пробуксувал, даже си теглеше без грешка, ама свирна аксиалния лагер, нали ти казах на събора. Аз още от понеделник си заплюх час за ремонт, ама ми дадоха чак за днеска в петък - днеска ще я разглобят и ще видят какво още друго е за смяна, освен аксиалния лагер. Аз обаче им казах да сменят всичко, нема значение какво се е изтъркало и какво не.
Та приключението се случи в сряда - карам си аз, лагера си свирка, аз си викам "абе ще изкара до понеделник, е**л съм му майката", да ама не! На екзарх-а от първа да включа втора и - дуки! Ни първа, ни втора, ни никаква. Обадих се на пътна помощ да идват - излезе ми безплатно, щото ми обслужват каското, натовариха я и айде в сервиза. Та днеска ще ходя следобед да видя докъде са я докарали...
Кулер още не съм намерил, никой не явява никакви свестни оферти, написал съм за каква кола и какъв двигател, ама никой не се обажда с подходящ кулер...
Съединителя не беше пробуксувал, даже си теглеше без грешка, ама свирна аксиалния лагер, нали ти казах на събора. Аз още от понеделник си заплюх час за ремонт, ама ми дадоха чак за днеска в петък - днеска ще я разглобят и ще видят какво още друго е за смяна, освен аксиалния лагер. Аз обаче им казах да сменят всичко, нема значение какво се е изтъркало и какво не.
Та приключението се случи в сряда - карам си аз, лагера си свирка, аз си викам "абе ще изкара до понеделник, е**л съм му майката", да ама не! На екзарх-а от първа да включа втора и - дуки! Ни първа, ни втора, ни никаква. Обадих се на пътна помощ да идват - излезе ми безплатно, щото ми обслужват каското, натовариха я и айде в сервиза. Та днеска ще ходя следобед да видя докъде са я докарали...
Кулер още не съм намерил, никой не явява никакви свестни оферти, написал съм за каква кола и какъв двигател, ама никой не се обажда с подходящ кулер...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
11 мнения
• Страница 1 от 1