Задните пружини така ли трябва да седят?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Re: Задните пружини така ли трябва да седят?

Мнение от Alexch » 29 Юни 2011, 20:11

:OT: Много мацки, много нещо у това кабрио бре! :mhihi:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 29 Юни 2011, 20:25

:mhihi: Хем са бая слабички момиченцата
Изображение

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 30 Юни 2011, 0:07

kirililiev написа:
E30_M_Tech_ll написа:то именно там ти се крие проблема че кабриото е доста тежко отзад и затова така се получава... казах ти че като сложих червен х§р за кабрио на купе колата се вдигна повече отколкото беше със стоковите пружини сметни колко по твърди трябва да са....

не е там проблема,това че клака повече от необходимото е едно,а това че като натовариш 4 човека опират витките е съвсем друго, и за да ти дам пример знаеш че съм карал рязани пружини,като натоваря 2 човека и 250 кила гуми колата кляка 3 пръста,а с тея ф к просто толкова омеква че витките опират :mhihi: и пак ще ти дам пример,като кабриото е по тежко с 50 кила,просто ще седи един пръст надолу все едно си качил мацка вътре,ама това не значи че пружините трябва да се свиват като кашкавал след като качиш още две мацки и да опират в навивките :mhihi:

той това за витките го каза за някво е36 май....
ама говорим пак за различни работи... щот и аз карах с астрови пружини и ситуацията беше подобна като на колегата с фк-то че тампони ли не им слагах между витките кво ли не беше ама на астрата тия спортни пружини са чук.... даже и да я натовариш...
твойте от 124-ката като са на 124-ката дали кляка 3 пръста като се натовари? :)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 30 Юни 2011, 0:25

Бях писал че съм пробвал задни пружини на е30ката с такива на ФК първо за е30 после за е36 защото седяла по висока. Това всичко за задни на е30ката не на е36. Много са меки и двата варианта.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 30 Юни 2011, 8:23

E30_M_Tech_ll написа:
kirililiev написа:
E30_M_Tech_ll написа:то именно там ти се крие проблема че кабриото е доста тежко отзад и затова така се получава... казах ти че като сложих червен х§р за кабрио на купе колата се вдигна повече отколкото беше със стоковите пружини сметни колко по твърди трябва да са....

не е там проблема,това че клака повече от необходимото е едно,а това че като натовариш 4 човека опират витките е съвсем друго, и за да ти дам пример знаеш че съм карал рязани пружини,като натоваря 2 човека и 250 кила гуми колата кляка 3 пръста,а с тея ф к просто толкова омеква че витките опират :mhihi: и пак ще ти дам пример,като кабриото е по тежко с 50 кила,просто ще седи един пръст надолу все едно си качил мацка вътре,ама това не значи че пружините трябва да се свиват като кашкавал след като качиш още две мацки и да опират в навивките :mhihi:

той това за витките го каза за някво е36 май....
ама говорим пак за различни работи... щот и аз карах с астрови пружини и ситуацията беше подобна като на колегата с фк-то че тампони ли не им слагах между витките кво ли не беше ама на астрата тия спортни пружини са чук.... даже и да я натовариш...
твойте от 124-ката като са на 124-ката дали кляка 3 пръста като се натовари? :)

абе човек,неща да споря с тебе,пък и никой не ти говори за някви астрови пружини,говорим за бмв,и специално за фк за бмв.сигурно от корса пружините ще са още по меки :mhihi:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 30 Юни 2011, 9:29

като се видим ще приказваме да не спамим тука :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Потребител
Аватар
Кара: e30
Мечтае да кара: същото е30

Мнение от boj0 » 14 Сеп 2011, 11:21

доста полезна тема! :bowdown: спестихте ми доста главоболия :clap:

Предишна

Назад към E30