Твърд волан след смяна на шарнири
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Твърд волан след смяна на шарнири
човече, сам си просиш отношението...
нито за момент не съм си и мислел да си толкова спрял, че да сравняваш "твърдостта" на волана на хидравлична рейка
...
все пак успех...
не помагаме грам на колегата, дано сам стигне до решението ....

нито за момент не съм си и мислел да си толкова спрял, че да сравняваш "твърдостта" на волана на хидравлична рейка

все пак успех...
не помагаме грам на колегата, дано сам стигне до решението ....
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
еми че той и колегата е с хидравлика...
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Dragnev
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Мечтае да кара: 318i
колега може да пробваш един вариант.в случаи че са нови шарнирите може жатре смаската да не се е разнесла.жземи от една аптека спринцовка с игла и инжектираи танко малсо в шарнира това си го правя постояно иглата е танка пробиваш си маншон4ето и стискаш следкато изкараш иглата думпата е несе забелязва за тожа няма да се претисняваш от това да несе пални с боклуци или да се докаса.хубаво е това да го правиш на няколко месец с цел запазване на шарнирите. 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
само да кажа как реших проблема и да се заключи темата и дано е от полза на някой за в бъдеще.
проблема са появи след като смених шарнирите,волана започна да се върти много трудно и изобщо не се връщаше,завиваш пускаш го и така остава...и естествено проблема се оказа в шарнирите,смених ги пак нищо че бяха на 1000-1500 км. за които колометри изобщо не се отпуснаха.Сега колата е друга,няма нищо общо с преди .
проблема са появи след като смених шарнирите,волана започна да се върти много трудно и изобщо не се връщаше,завиваш пускаш го и така остава...и естествено проблема се оказа в шарнирите,смених ги пак нищо че бяха на 1000-1500 км. за които колометри изобщо не се отпуснаха.Сега колата е друга,няма нищо общо с преди .

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5