Табло проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Табло проблем
ми вместо да мислите много вземете и ми дайте адин декодер от шестцилиндрово, ама тоя дето е отпред на таблото, за отзад си имам и не ми върши работа, иначе си сложих от дизел и ся е екстра, едвам вдига до 3500 оборота, километража все още не потегля, но ще го мъчиме още. Първо трябва да сложа гумета отзад щото след последните напъни са пак съм на телове, а гуми вече няма.
Вчера като тръгнах за София изникна нов проблем - светна десния мигач, постоянно светещ, изгоря бушона отново, при свален бушон и неработещо табло като дам десен мигач подсача стрелката на температурата и оборотомера и бензина и светкат всички лампи по таблото. Смених таблото и пак същото, сложих трето и пак същото. Прегледах инсталацията която е зад таблото но не открих проблем, остава май кутията с бушоните.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
човек върви на жичкаджия преди да си се запалил.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Днес смятам да избягам от работа и точно с това да се занимавам.
. С един приятел ще я поразхвърляме да видим какво ще поизлезе, а каквото и да е крайният резултат ще е
.

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
според мен ако инсталацията е добре навързана, най-вероятно някое реле задържа.....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- venek
- младши ентусиаст
-
- Кара: F02 740Li & E34 525IX
- Мечтае да кара: F90 M5
Според мен Геца,имаш липса на маса някъде или ръжда покрай някоя от буксите и в момент в който се размести от дупки и затваря през друго място,като най-лесно е през някоя крушка.....Под таблото,под лявата кора,където ти е говорителя има ламели с кафяви кабели на тях,хванати са с гайка към здрава маса...провери ги!
успех!
успех!
И така одисеята продължава, като смена бушоните и дам контакт всичко е нормално, но като завъртя да запали гори 5 пети бушон, който беше 10а, не знам дали толкова трябва да бъде, а този за таблото е 30а, може ли някой да ми прати кой номер на кутията с какъв бушон е.
- lambreto
- Потребител
-
- Кара: E30 318is
Ето бушоните, но на анлгийски http://bmw.ctcms.net/BMW/E-Books/E30/BMW%20E30%20-%20Fuses.pdf
Потърси из форума имаше ги описани и на български в някоя тема.
Номер 5 пише, че е за чистачките и пръскалките и е 30A.
Аз имах подобен проблем и при мене се оказаха оплетени (окъсени) кабели за задна на скоростната кутия.
За съжаление не помня кой точно бушон гореше.
За да пробваш дали е от това - дигаш маншона на скоростия лост и откачаш буксата на кабела който отива надолу към скоростната кутия.
След това палиш и ако таблото си работи и не горят бушони - знеш къде е проблема
Потърси из форума имаше ги описани и на български в някоя тема.
Номер 5 пише, че е за чистачките и пръскалките и е 30A.
Аз имах подобен проблем и при мене се оказаха оплетени (окъсени) кабели за задна на скоростната кутия.
За съжаление не помня кой точно бушон гореше.
За да пробваш дали е от това - дигаш маншона на скоростия лост и откачаш буксата на кабела който отива надолу към скоростната кутия.
След това палиш и ако таблото си работи и не горят бушони - знеш къде е проблема

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2