Питане за м52б28
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за м52б28
Темата не е много за е30 раздела, но понеже ще се слага в е30 реших да пиша все пак. Въпроса е следния.
Купих си двигател и скорости от 2.8 но така и не стана ясно от какво са точно.. Лошото е , че са без инсталация и еку и сега се чудя какви точно да взема. По какво мога да определя какви са били за да търся съответно пълен набор от ел части.. Скоростите са ръчни..
Купих си двигател и скорости от 2.8 но така и не стана ясно от какво са точно.. Лошото е , че са без инсталация и еку и сега се чудя какви точно да взема. По какво мога да определя какви са били за да търся съответно пълен набор от ел части.. Скоростите са ръчни..
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Питане за м52б28
за какво си ги взел без инсталация и ЕКУ 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
как не може да разберете от какво е мотора..а пък суАпове ще правите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
първото за което се сещам е картера..
ако е от е39 ще разберете лесно
я покажи няколко снимки на тоя мотор...
да не се фимираш сега с това ЕКУ...
ако е от е39 ще разберете лесно
я покажи няколко снимки на тоя мотор...
да не се фимираш сега с това ЕКУ...
За без пари толкова:) пък и не е имало еку и инсталация:), ако е ималко да съм ги взел, а не да пиша сега хаха.. Не знам от какво е защото ми го донесоха хора, които нямат и представа дори от коли. Нещата се случиха през много хора и нямаше варянт да говоря направо с продавача.
Има ли разлика в еку за автомат и ръчка?
Не са ли два вида еку-тата в зависимост от годината ?
SIEMENS MS - 41
и SIEMENS MS - 42.
С инсталацийте как стои въпроса еднакви ли са, както и с имобилайзерите и трасмитери ли им се викаха на другите ел. шитни. Също не намерих някой дали е премахвал имобилайзера по някакъв начин. Явор някъде беше писал, защо не ги махаме тези ЕВС-та, но до там:). АКо иска да сподели.
Има ли разлика в еку за автомат и ръчка?
Не са ли два вида еку-тата в зависимост от годината ?
SIEMENS MS - 41
и SIEMENS MS - 42.
С инсталацийте как стои въпроса еднакви ли са, както и с имобилайзерите и трасмитери ли им се викаха на другите ел. шитни. Също не намерих някой дали е премахвал имобилайзера по някакъв начин. Явор някъде беше писал, защо не ги махаме тези ЕВС-та, но до там:). АКо иска да сподели.
1432219 - това е единствения номер на блока който намерих.
На 99 % съм сигурен, че е от е36, въпроса е сега инсталация и еку само от е36 с ръчка ли ми върши работа или стават и от е39 с този мотор м52?
На 99 % съм сигурен, че е от е36, въпроса е сега инсталация и еку само от е36 с ръчка ли ми върши работа или стават и от е39 с този мотор м52?
Сега попаднах и на това http://www.e36club.ru/forum/showthread.php?t=192865..
Нека по- запознатите да се изкажат. Алусил , никасил вече ми пламна главата:)..
Нека по- запознатите да се изкажат. Алусил , никасил вече ми пламна главата:)..
кво стана с одисеята има ли компресия тоз матор... че тия дет не разбират продавачи все с ги дават с счупени сигменти или задрали лагери..
8 мнения
• Страница 1 от 1