реле чистачки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
реле чистачки
колеги имам един въпрос понеже имам и сеат ибиза и чета в форума за смяна на едно реле 19 с 99 и стават с програмируем интервал чистачките не може ли да ползваме такова реле и за трииската кое е неиното реле на чистачките ? и дали няма да са съвместими 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

Re: реле чистачки
Може разбира се. Разглабяш оригиналното реле, сваляш му схемата и вместо резистор с константно съпротивление във времезакъснителната верига добавяш потенциометър. Отдавна съм си го мислел, но трябва някъде да се сложи потенциометър, а това си е едно грозно побългаряване...
П.П За какво ти е това на теб, като твоята Е30ка минава по-малко километри напред за година, отколкото километри моята назад за 1 месец ?
П.П За какво ти е това на теб, като твоята Е30ка минава по-малко километри напред за година, отколкото километри моята назад за 1 месец ?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
поредната маняшка тема

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Батко, не се хаби с писане...Egoist написа:...
Смяната не е кой знае каква философия. Направи я и си цъкай с лоста според дъждеца.
http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=79513
Релето на старо е 2-5лв. Паузата се регулира 3-45сек. Регулирането става само с лоста за чистачките (няма потенциометри, мерене, допълнителни копчета и т.н.)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
ivantchoG написа:Батко, не се хаби с писане...Egoist написа:...
Смяната не е кой знае каква философия. Направи я и си цъкай с лоста според дъждеца.
http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=79513
Релето на старо е 2-5лв. Паузата се регулира 3-45сек. Регулирането става само с лоста за чистачките (няма потенциометри, мерене, допълнителни копчета и т.н.)
колега аз точно това питам понеже си сложих такова на сеата и е супер идеята ми е на бмв-то дали няма да съвпадне а ако не здраве да е ще си го цъкам на ръка ама ако е с същите крачета и имам такова излишно що да не си направя тая екстричка затова питам кое е релето на чистачките и да видя дали съвпадат крачетата

П.С.
http://www.r3vlimited.com/board/attachm ... 1133286835
явно това голямото е релето а дали може да се сложи такова с номер 99 :?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а на мен ми останаха 2 плочки след като си ремонтирах банята..може ли да се пригодят на фланци за джанти по някакъв начин.едната става за 4по100/щот я изпуснах и се счупи/,другата за 5по120

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:а на мен ми останаха 2 плочки след като си ремонтирах банята..може ли да се пригодят на фланци за джанти по някакъв начин.едната става за 4по100/щот я изпуснах и се счупи/,другата за 5по120
явно знаеш друг начин по които да се направи да има такъв интервал ще се радваме да го чуем

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Явор написа:а на мен ми останаха 2 плочки след като си ремонтирах банята..може ли да се пригодят на фланци за джанти по някакъв начин.едната става за 4по100/щот я изпуснах и се счупи/,другата за 5по120
Ако изпуснатата я залепиш с лепило за протези ще имаш готов комплект за 5х120, но задължително гланца към джантата, инак може да имаш проблем над 200км/ч.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
имам координати на едни хора, които режат всевъзможни материали с водна струя.. на цифрова машина...
та не е проблем да се оформи като фланец фаянсовата плочка.. може и мрамор
а може и гума направо
ако има заинтересовани на ЛС
та не е проблем да се оформи като фланец фаянсовата плочка.. може и мрамор

ако има заинтересовани на ЛС

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
добре явно от сичките разбирачи нито един няма които да каже от каква М-ка примерно Явор или от какво Конвертибле
може да стане оригинално мерси на всички разбирачи единствено иванчоГ показа че не е невъзможно
не си правете труда да ми отговарте другите фланци си имам спарко не от плочки 
може да стане оригинално мерси на всички разбирачи единствено иванчоГ показа че не е невъзможно

11 мнения
• Страница 1 от 1