Задна стабилизираща щанга за Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Задна стабилизираща щанга за Е30
хаха това го знам от личен опит не съм го чел никъде ама по принцип наистина доста чета ....
ма не можах да ти разбера мнението в ква насока е? просто нямаше кво да напишеш щот не знаеш дали става и реши че съм го прочел някдъе в нета и викаш сто на сто не е вярно дай да му напиша нещо.... хаха
на бати момченцето то
ма не можах да ти разбера мнението в ква насока е? просто нямаше кво да напишеш щот не знаеш дали става и реши че съм го прочел някдъе в нета и викаш сто на сто не е вярно дай да му напиша нещо.... хаха
на бати момченцето то

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Oк, вместо да се карате - ще ми обясните ли какво се е получило с тази щанга? Като в това трябва да включите описание и на няколко странични параметъра - предни и задни амортисьори, предни и задни пружини и предна щанга.
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
разтърси се в дрифтинг форума там има бая писано за щанги манги окачвания (за Е30) тука надали някой ще ти даде полезно и изчерпателно инфо 
п.п. E30_M_Tech_ll тея 1067 мнения повечето дето посещават е30 подфорума знаят от каде са

п.п. E30_M_Tech_ll тея 1067 мнения повечето дето посещават е30 подфорума знаят от каде са

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
мтех2 си го знаем всички, но все пак искам да му дам шанс да си защити мнението и да се обоснове.
- E30_M_Tech_ll
-
-
а в поне половината от твойте се заяждаш с мен не знам къв ти е проблема малка ти е пишката или си природно тъп аз се опитвам да помогна на човека като му отговарям на въпроса каква е най дебелата щанга която може да ползва без много преправяния защо не трябва да се слага и така нататък.... а ти се заяждаш с мен? сямташ че имаш повече опит или разбираш повече от мен ... ами добре не споря но го докажи с факти а не да се присмиваш на това което кажа аз....
по темата ... колега в дрифтинг бг има доста добре обяснено защо не трябва да се слага мноого дебела щанга няма смисъл да се преповтаряме.... колата става много твърда отзад и като влзеш в завоя едното колело остава почти винаги във въздуха което допринася за по малкото сцепление на цялата задница съответно това води до презавиване....
с койловъри беше колата за кяото ти говоря с всякви настройки по тях но докато не махнаха дебелата щанга не се получаваха нещата....
по темата ... колега в дрифтинг бг има доста добре обяснено защо не трябва да се слага мноого дебела щанга няма смисъл да се преповтаряме.... колата става много твърда отзад и като влзеш в завоя едното колело остава почти винаги във въздуха което допринася за по малкото сцепление на цялата задница съответно това води до презавиване....
с койловъри беше колата за кяото ти говоря с всякви настройки по тях но докато не махнаха дебелата щанга не се получаваха нещата....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
благодаря ти за отговора на моя въпрос, само за уточнение можеш ли да ми кажеш с твърди/меки и ниски/високи пружини ли е бил?
- E30_M_Tech_ll
-
-
предни 11кг задни 8кг дължината не е от значение.... но това са си доста твърди пружини... повечето евридейки дето се ползват и за дрифт с килограми около тон и сто ползват пружини 8 на 6 кг... и аз съм с такива и съм много доволен....
отзад дори вобще нямам стабилизираща щанга!!!
отзад дори вобще нямам стабилизираща щанга!!!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз искам да питам 100% ли става щангата от z3-та, защото цената е доста добра в сравнение с афтърмаркетите
Tux0 Ca !

- E30_M_Tech_ll
-
-
има си известно преправяне, но ДА става....то з3-ката отзад е като компакт
обаче за да е най дебелата трябва да е от з3м купе ако е от з3м роудстър е 18,5 а на обикновенното з3 не знам колко е ....

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
TheStorm написа:благодаря ти за отговора на моя въпрос, само за уточнение можеш ли да ми кажеш с твърди/меки и ниски/високи пружини ли е бил?
аз също не мисля че ти трябва няква ultimate стабилизираща щанга, направи си приличния сетъп на окачването и тази от 325 ще ти върши повече от добра работа... и според мен най-оптималния вариант откъм цена...
Най-дебелата задна заводско е 14.5мм.От нивоматно комби,тд комби и кабрио.Но има всякакви комбинации та най-хубаво да си мериш.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2