Сваляне на задни странични стъкла
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Сваляне на задни странични стъкла
Колеги, имам нужда от малко помощ...
Опитвам се да сваля задните странични стъкла на комбито, но нещо не им се нрави да излязат от вратите...Какъв точно е реда по разглобяването - изваждането, защото ми се налага да ги сваля, а съм в задънена улица? Разглобих вратата, двете метални шейни в двата долни края, откачих стъклото от рамката, така че да мога да го местя свободно, но все още не иска да излезе от вратата. Местейки го нагоре-надолу с ръка, стъклото си ходи като по шейни и няма грам отклонение от пътя си...
Благодаря ви предварително,
Поздрави

Опитвам се да сваля задните странични стъкла на комбито, но нещо не им се нрави да излязат от вратите...Какъв точно е реда по разглобяването - изваждането, защото ми се налага да ги сваля, а съм в задънена улица? Разглобих вратата, двете метални шейни в двата долни края, откачих стъклото от рамката, така че да мога да го местя свободно, но все още не иска да излезе от вратата. Местейки го нагоре-надолу с ръка, стъклото си ходи като по шейни и няма грам отклонение от пътя си...
Благодаря ви предварително,
Поздрави

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Сваляне на задни странични стъкла
сваляш до долу големия..развиваш лайсната между тях..изчекваш я малко и ООО евриика,излиза 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Re: Сваляне на задни странични стъкла
Явор написа:сваляш до долу големия..развиваш лайсната между тях..изчекваш я малко и ООО евриика,излиза
Благодаря за съдействието,
свърших си работата успешно.

3 мнения
• Страница 1 от 1