Скоростна кутия
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Скоростна кутия
Пичове вчера както давам на задна да паркирам скорстния лост си остана зацепен на задна предавка.Неще да мърда нито напред нито на зад нито при запален нито при изгасен автомобил
.Като отпускам съединитеяля колата трагва назад съвсем нормално съответно проблема не е в съединителя.И сега почва моето чудо
Та значи вчера с един приятел ходихме да търсим скорости от един негов познат от Волуяк ама нема такива момчето.После отидохме до Симеон и там се почна едно тарсене като цените които ми се обявяваха беха от 300-150лв.
Куриоза беше,че минавам по Симеон по надоло и в диапазона на през един магазин при трима различни продавачи от арабски произход ми обявяват цени съответно 300,200,150лв
.Съответно се спрях на последния защото предложената цена беше най изгодна.Тъй като разбрах че вида на скоростите за мойто Е30 318и М40 89г 2 врати е имало разлика в тях в сравнвние със същото само че с 4 врати изрично споменавах,че моито БМВ е двувратка.Тъй като нямах толкова пари вчера в мен отидох днес с един приятел при арабина с най ниско предложена цена.Както варвя кам магазина ме вижда друг арабин и ме спира.Вика ми директно "Какво ти трябва?"
Обяснявам му,че ми трябват скороси.Той ме пита "За колко пари си намерил скоростите "
Аз "За 150.Той "Аз за по малко от 300 немога да ти го дам.Аз"ок".родалжавам към арабина при които ги намерих за 150.Тъи като го подминах малко се варнах назад по улицата и влизам в магазина а там кво да вида вчерашния продавач с цена 200лв днешния с 300лв и тоя ц 150лв цена на скоростите
Казвам,че вчера минавах за скорости за БМВ Е30 318и М40мотор две врати.Арабина се сети другите
се сконфузиха
.Арабина ме пита"Носиш ли я" аз "Кое да нося"той"скоростите "аз "не"той"е аз откаде да знам кои са, те на ваншен вид си приличат но се захващат по различен начин".Викам "може ли да видя няколко скоростни може да ги позная .Слязох до едно мазенце с едно арабче мазенцето пално с чаркове каквотов се сетиш
.Момчето ми обясни,че трябва да види кожуха за да ми даде точните скорости.Качвам се горе в магазина сички араби ме гледат
.Викам скоростите има ли вероятнос да не са нещо в ред (все пак пари давам не ги зимам подарак
).Арабина вдига рамене и ми вика ако не работят те ще ми ги сменят ама да ги сваля моите и да им донеса кожуха
.Прибирам се кам нас и викам да проверя колко ще ми искат в сервиза да я оправят скоростната кутия.Обясних на момчетата как е блокирала.Обясниха ми,че в зависимост от проблема ще е различна цена.Казаха ми максимум 150лв за работа и части по скоростите и 70лв за монтаж демонтаж.Вазможно е според мен синхронизаторите да са заминали.Та вапроса ми е следния продава ли някои скорости на разумна цена и добро състояние и по вазможност да е от София.А и ако някои знае каде поправят добре скоростни кутии също ще сам благодарен. 

bmw e30
1 мнение
• Страница 1 от 1