Моля за ПОМОЩ !!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за ПОМОЩ !!!
Колеги, какъв кардан трябва да сложа на м50б20 от е34 в е30. Защото моя е някаква зглобка отвратителна, не стига че идва по дълъг... а и е заваряван.. и има страшни вибраций, при определена скорост и веднъж вече ми отиде, диференцияла. Въпрос номер две: радиатор трябва да сменя че грее и съм с ел.перка.. а май виско няма да мога да сложа, че няма място. И номер три: Нямам хидравлика, какво ще ми трябва.. искам от е36 да е.

- haho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 30-ки
- Детайли за колата: Отвратително друсаща , с неудобни седалки , ненужно големи спирачки и джанти , много черен спрей и някой друг кон под капака.
Re: Моля за ПОМОЩ !!!
Колега има доста написано по този форум за слагането на М50 в 30ка , ползвай търсачката
Накратко , кардана е от Е30 с М20 Б25 или от турбо дизел , хидравлика ако слагаш си вземи пълен комплект от Е36 и радиатор от 30ка с клима препоръчвам (може и дизелов с отделно казанче) и ако си монтирал мотора правилно виското пасва без проблеми.

Накратко , кардана е от Е30 с М20 Б25 или от турбо дизел , хидравлика ако слагаш си вземи пълен комплект от Е36 и радиатор от 30ка с клима препоръчвам (може и дизелов с отделно казанче) и ако си монтирал мотора правилно виското пасва без проблеми.
4 мнения
• Страница 1 от 1