E30 headlights ..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
E30 headlights ..
Искаме да отворим фаровете на Е30.. Разглобихме го и ударихме на камък с отделянето на стъклото от рефлектора! Има ли някой идея как можем да го отворим без поражения ... Залепено ли е и как може да се отлепи?! Има ли някой идея?
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз съм чувал също че става ако ги сложиш за 1-2 часа във фурната на 70 градуса, но това при положение че са залепени, на Е30 не знам как са?
- kay
- просветлен
-
Както казах, чувал съм, не съм пробвал
Но източника е достоверен, щях да го правя това на счупения ми халоген, но успях да изчопля счупеното стъкло и лепилото с отверка, така че не се наложи. Обаче едва ли щеше да стане, ако стъклото не беше счупено вече
70 градуса трябва да е безопасно за пластмасата и ламаринките вътре, самата крушка достига далеч по-високи температури при продължителна работа.

Вчера говорих с Breyton (благодаря му за помощта) и той ми каза, че е отварял неговите с нагряване на горещ пистолет внимателно и с тънка отверка или нож е разлепил силикона (лепилото)
Не става въпрос за ремонтиране, а за добре известните ни angel eyes
На финала сме, но на Е36 фаровете се отварят лесно, докато при Е30 ще си поиграем повече явно!
Някой ако има един фар(къс, дълъг) + рефлектора (метален) и го продава да каже! Искам да пробвам стратегията за отваряне ...
Не става въпрос за ремонтиране, а за добре известните ни angel eyes

На финала сме, но на Е36 фаровете се отварят лесно, докато при Е30 ще си поиграем повече явно!

- kay
- просветлен
-
Аз съвсем успешно си ремонтирах фара, новото стъкло изглежда малко по-светло само и ако се вгледаш си личи, та се замислям дали да не ги пръсна и двете малко с прозрачен спрей. Черни халогени на бяла броня доста добре изглежда
Как мислите?

11 мнения
• Страница 1 от 1