Да ли да си зема E30 ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- fe6ana
- Потребител
-
- Кара: Умрял Опел Вектра Б 1.6 ми
- Мечтае да кара: BMW E30 320 ili 325
Re: Да ли да си зема E30 ???
Колеги сега вече като ви дадох подробности за хлопела кво мислите по въпроса ???
Искам вашите мнения щот все пак вие карате E30 и знаете за кво става въпрос относно подръжка и така нататък ???

Искам вашите мнения щот все пак вие карате E30 и знаете за кво става въпрос относно подръжка и така нататък ???

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
fe6ana написа: да си зема e30 макар и да нямам високи доходи даже и много ниски ама да пробвам пак квот сабя покаже ???![]()
![]()
![]()
![]()
БМВ е30 и ниски-средни доходи, това ми звучи като да искаш гадже манекенка и да си със средни доходи

На е30 нормалните части за обикновената подръжка не са много по-скъпи от на другите коли(изключвам пазаруването от дарукар или гъзарийките тип големи бордове,рекарота и т.н.).Иначе Е30 си е фенска кола и до сега не съм срещнал някой,който да е казал"Ех преебах се с тази 30ка,да си бях взел ххххххх."fe6ana написа:Колеги сега вече като ви дадох подробности за хлопела кво мислите по въпроса ???

- fe6ana
- Потребител
-
- Кара: Умрял Опел Вектра Б 1.6 ми
- Мечтае да кара: BMW E30 320 ili 325
Колеги искам да ви питам конкретно например за тези части на хлопела които съм написал, на бмв e30 колко пари са ???? Колега това сравнение което си дал не съм много съгласен с него но все пак всеки има право на мнение !!!! Разбира се всеки коментар ми е полезен и сам благодарен !!!! Ако има друга информация която би ми била полезна моля споделете я, предполагам че има !!!

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега щом толкова си се мераклисал я взимай, не му мисли. Но ако взимаш гледай да е някоя троен стоп както те съветват колегите без ръжда. А доколкото за гъзария за да изглежда наистина добре и разбирам че искаш да привличаш женските погледи ще трябва да имаш голям мерак, търпение и поне 2-3к лв за да я направиш наистина кукла за да те представя както искаш. За поддръжката карал съм двоен и троен стоп пак ти казвам вземи по добре троен защото е малко по-нова година и ако е запазена няма да имаш толкова ядове.
Съветвам те да взимаш Е30, няма да съжеляваш. Дори да има ядове, като седнеш да я караш е страшно голям кеф.
Съветвам те да взимаш Е30, няма да съжеляваш. Дори да има ядове, като седнеш да я караш е страшно голям кеф.

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4