Отново за тракането в двигателя на 3.16i
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Отново за тракането в двигателя на 3.16i
Значи на събора имах възможност да обясня на много хора на живо, които ми казаха, че това се появявало при почти всяка 316-ска. Става дума за тракането, което се появява от дъжд на вятър и след малко затихва. Bip ми каза нещо за повдигачите, но неуспях да запомня цяата информация
затова моля запознатите да ми разязнят за последно, за да мога да дам точна информация на хората в сервиза. Знам ли ги дали ще се сетят за какво точно става дума имайки предвид, че тракането може и да не се покаже. Появи ми се като се изкачвахме към Бузлуджа и спрях да го чуя по-добре и да покажа на Pafone и Westside, които се возиха при мен тогава. Тук е мястото да благодаря на момчетата, които виждайки, че се загубихме назад се върнаха да видят дали нямаме някакъв по-сериозен проблем и евентуално да помогнат
Благодаря на всички предварително!
*Забележка* Горе споменах Pafone, а може да се бъркам и да имам предвид Pablo не съм сигурен за прякора

*Забележка* Горе споменах Pafone, а може да се бъркам и да имам предвид Pablo не съм сигурен за прякора

1 мнение
• Страница 1 от 1