Имам 2 проблема
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Имам 2 проблема
Здравейте имам два проблема : не ми работи вентилатора на парното и моторчето на чистачките , ако може някой да ми каже къде могат да ми ги оправят и горе долу колко ще ми излезне (BMW 318 1986)
- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
Re: Имам 2 проблема
Резистора за управление на вентилатора най-вероятно в него е проблема той е сходен както при таралежа и резистора и таралежа служат за едно и също нещо а именно да управляват вентилатора на купето.
Като стигнеш до него замери идва ли 12 волта до резистора ако идват и мотора на вентилатора е здрав значи 100% е резистора.За моторчето за чистачките виж дали до моторчето идва ток ,също виж си самото лосче при волана буксите какса ако можеш замериси и самото моторче успех
Като стигнеш до него замери идва ли 12 волта до резистора ако идват и мотора на вентилатора е здрав значи 100% е резистора.За моторчето за чистачките виж дали до моторчето идва ток ,също виж си самото лосче при волана буксите какса ако можеш замериси и самото моторче успех

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
от доста неща може да е, най добре да разглобиш и да провериш , както каза колегата по горе най вероятно е от това , но може просто да са спекли четки или роторчето. а моторчето за пръскалките лесно можеш да пробваш
- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Може да ти ги оправи всеки квартален майстор който се занимава с ремонт ел.инсталация на автомобила.
Диагностиката е евтина и ако нямаш изгоряло моторче,ремонта също няма да е скъп- 10-15лв.
Ако имаш изгоряло моторче е солено,но ще си купиш за 20-30лв втора ръка от форума
Успех и Весели празници!
Диагностиката е евтина и ако нямаш изгоряло моторче,ремонта също няма да е скъп- 10-15лв.
Ако имаш изгоряло моторче е солено,но ще си купиш за 20-30лв втора ръка от форума

Успех и Весели празници!
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
А може и масата на релето за вентилатора на парното да я няма
която е свързана с едно тънко кабелче на стартера 

6 мнения
• Страница 1 от 1