Монтаж на АС и ел стъкла на е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DamqnGatev
- Потребител
-
Монтаж на АС и ел стъкла на е30?
Предполагам е възможна операцията,но какво би ми струвало това удоволствие?Не питам за някое определено е30,а по принцип.
Какви са ценита на всичко нужно за климатика + монтажа?
Същия въпрос и за 2 машинки за ел.стъкла + монтажа.
Имам предвид монтаж в сервиз от човек,който разбира както прави.
Какви са ценита на всичко нужно за климатика + монтажа?
Същия въпрос и за 2 машинки за ел.стъкла + монтажа.
Имам предвид монтаж в сервиз от човек,който разбира както прави.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Монтаж на АС и ел стъкла на е30?
за климатика, зависи за колко си го намериш, ама под 100 ме съмнява някой да ти го сложи ..
ел. стъклата .. тоже
ама пък преди да ходиш за тях, виж случайно да нямаш кабелите и да трябва само машинките да си мацнеш 
ел. стъклата .. тоже

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- DamqnGatev
- Потребител
-
Нямам е30.Питам чисто информативно,защото ако цената за тези две операции не е фрапираща се насочвам директно към този модел.

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
според мен е пълен апсурт някой да се навие да монтира климатик за 100лв или около тая сума... то само пълненето с фреон е към 40....
за климатик всичктие части с монтажа м исе върти около 500 лв а за ел стъклата 100-150
за климатик всичктие части с монтажа м исе върти около 500 лв а за ел стъклата 100-150

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Ел. стъклата зависи от офертата,но 80-150лв. някъде,монтажа можеш и сам.Климата донякъде зависи от двигателя,но цените обикновено са от 300 нагоре за комплект от някоя разтурена,но прибави и още....бая за дреболиите които ще излязат в последствие.За монтажа на климата или ти трябват много нерви,време,инфо какво правиш или много парички за някой ентусиаст дето му се занимава.Някъде из форума имаше подобна тема с по-точни цифри за монтажа и частите по климата.

- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
zzuzi написа:Ел. стъклата зависи от офертата,но 80-150лв. някъде,монтажа можеш и сам.Климата донякъде зависи от двигателя,но цените обикновено са от 300 нагоре за комплект от някоя разтурена,но прибави и още....бая за дреболиите които ще излязат в последствие.За монтажа на климата или ти трябват много нерви,време,инфо какво правиш или много парички за някой ентусиаст дето му се занимава.Някъде из форума имаше подобна тема с по-точни цифри за монтажа и частите по климата.
Климатика не е труден за монтаж, най-кофти частта е че трябва да се разглоби цялото табло за да се смени тялото на парното. Иначе останалото не е ядрена физика, за да се навърже. Просто трябва да внимава да не вземе някой пробит радиатор. И другото е че задължително трябва да се сменят всички О пръстени по инсталацията, за да няма главоболия после.
- Andronoff
- триногата
-
Ако искаш да стане както трябва, приготви към 2000 лева, ако искаш да стане наистина както трябва, приготви 4000...
Не ми се пише в подробности, но това са реалните цифри..
Не ми се пише в подробности, но това са реалните цифри..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
7 мнения
• Страница 1 от 1