голиам нештасник сам аэ ве

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

голиам нештасник сам аэ ве

Мнение от anio » 02 Май 2003, 0:01

Моиата гордос сега 6те се префасонира, и то эдравата. много се сдухах . Много . Наи доверените ми уж , направо ме варнаха в парви клас. И сега се 4удиа кои път да олавиам. Много ни се искаше да се эапоэнаиа със самишлениците си- ама р иэиадох дарвото. ниамам думи. :roll:
Dobrite mom4eta otivat v RAIA, a lo6ite kadeto si poiskat!!! :)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Май 2003, 17:12

Не знам дали са те върнали в първи клас, ма като ти гледам правописа направо са те върнали в детската градина. :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

П.С. ...не се оправдавай с трудното писане на КИРИЛИЦА :wink: Все пак сме българи, бе човек :lol:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

даа

Мнение от tsvet40 » 07 Май 2003, 16:09

е това е най-непроятното в Интернет - лъсва ти "културата' :lol: :lol: Може би и затова някои хора предпочитат да пишат на латиница - там няма правила :? :?

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 07 Май 2003, 16:42

rado_rf написа:Не знам дали са те върнали в първи клас, ма като ти гледам правописа направо са те върнали в детската градина. :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
П.С. ...не се оправдавай с трудното писане на КИРИЛИЦА :wink: Все пак сме българи, бе човек :lol:

tsvet40 написа:е това е най-непроятното в Интернет - лъсва ти "културата' Може би и затова някои хора предпочитат да пишат на латиница - там няма правила

Абе момчета вие видяхте ли за какво става дума в тази тема изобщо, че почнахте да обсъждате правописа на човека :?: Кой ви пита вас защо някой пише така или иначе :?: Не си чешете пръстите в клавиатурите а пишете само ако имате какво да кажете по темата. Ако не се спре това аз лично ще ви изтрия мненията и всяко следващо което не е по темата :maad:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

СЕКС И ГОЛИ БАБИЧКИ

Мнение от anio » 12 Май 2003, 18:34

НИАМАМ КАКФО ДА КАЖАЛ ПРОСТО ГЛАВАТА МИ ПУШИ.
Р.С. 10Х- ЗА ПОСЛЕДНОТО МНЕНИЕ. :wink: :wink: :wink:
Dobrite mom4eta otivat v RAIA, a lo6ite kadeto si poiskat!!! :)

Назад към E30