Отсечете им краката!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Отсечете им краката!!!
Някой идиот е насквернил БМВ-то "ми"! Става въпрос за голяма дупка в долната част на десния преден калник... Не знам с какво е направена (може би с ритник) ама сега седи ужасно грозно!!!
Леле ако ги видя тия ще ги целя с буркани през балкона!
Колко струва горе-долу въпросния калник???
----------------------------
П.С. Казах "ми" (по-горе), защото всъщност БМВ-т е на бащата, ама това не пречи да съм див БМВ фен, нали?

Леле ако ги видя тия ще ги целя с буркани през балкона!

П.С. Казах "ми" (по-горе), защото всъщност БМВ-т е на бащата, ама това не пречи да съм див БМВ фен, нали?

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Мама им! Какво може да накара някой да направи нещо подобно? Или некой се е напил и е ритал колите наляво-надясно или някой съвсем умишлено ви е направил мръсно. Иначе аз сменях преден ляв калник на колата преди няколко месеца, защото една бабичка на 70г. ме удари. Нейната спътничка беше набор 1915г.!!! Аз си завивам наляво с включен мигач освободил достатъчно място в моята лента и колите си минават оттам без проблеми, а тя си помислила, че заобикалям няква дупка и решила да ме изпревари отляво
Някакъв зелен москвич гаден, който се размаза доста зловещо, а бавареца само калника се смачка леко. Добре, че не удари гумата не знам как стана. Точно м/у калника и вратата като леко и вратата е тресната около 10см. и са ми е яко гадно, защото колата беше нова направо. Та калника го взех от един магазин "Аутостар" на "Ломско Шосе" в кв. Надежда, но можеш да си намериш от доста места. Ако не се лъжа беше 60лв. ако не и 57лв. Боядисването не знам колко излезе, но май беше повече от самия калник. Ако искаш ще ти изнамеря и телефон на магазина, но мисля, че няма да имаш проблеми с намирането. Оставяш капаро и след 30мин. калника е пристигнал. Успех!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Сутринта пред блока на мой приятел гледам един Голф 4 му стърчи нещо на покрива викам си "май ми се спи още" Когато приближих обаче виждам забита кирка в тавана

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
madpetio написа:Сутринта пред блока на мой приятел гледам един Голф 4 му стърчи нещо на покрива викам си "май ми се спи още" Когато приближих обаче виждам забита кирка в тавана![]()
![]()
![]()
![]()
а стига бе

то да се смее ли,да плаче ли човек,вярно че е голф,ама и те не заслужават такова нещо.
напия дизел понеже беше червен пред офиса на баща ми го бяха ритнали по капака,явно след мач
а на прахусмукачката й счупиха още на втория ден габарита за заден ход
на моята кошница пък три пъти й драха вратите,докато беше нова боята,явно хората не могат да понесат някоя кола да е в по-добро състояние от тяхната
за калник можеш да провериш в моргата за БМВ,някъде в серивизи и резервни части съм дал описание как да стигнеш дотам
УСПЕХ
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Стега не стига тва е огледах я от всички страни Кирка забита в тавана
Голфа е 4ка кара го едно готино гадже 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
е,на мен преди година ми насадиха един кактус в гюрука 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Момичето с Голфа може да се е опитвало да си прави колата кабрио като на BULLI зарибена от снимките, но с неподходящите инструменти и се е отказала така до никъде 

:)
преди два месеца някъде си чопля нещо по колата в гаража и чувам отвънка откъм паркинга някаква врява (а същия ден имаше мач ЦСКА - Спартак ВН и на път към ЖП гарата феновете минават покрай нас) отварям прозорчето на гаражната врата и гледам ултраси на ЦСКА бягат през паркинга и минават точно пред моя гараж, щото той е ъглов и викам я да ги бъзикна(нали съм вътре на сигурно място) и им извиках "Бий чорбата бий бий" и тия зеха яко да реват и бягайки гледаха нагоре към балконите(не се усетиха от къде извиках) и не спряха, но бягайки набиха по няколко шута на паркираните на паркинга коли... малко кофти ми стана ама бяха все едни стари Москвичи и Лади дето въобще не им личеше, но здрави шутове изядаха... 

STREETRACERS.HIT.BG
Re: Отсечете им краката!!!
err0r написа:Някой идиот е насквернил БМВ-то "ми"! Става въпрос за голяма дупка в долната част на десния преден калник... Не знам с какво е направена (може би с ритник) ама сега седи ужасно грозно!!!![]()
Леле ако ги видя тия ще ги целя с буркани през балкона!Колко струва горе-долу въпросния калник???
50-60 лв.
Но можеш и да си го китнеш...
Мързелът е майка на всички изкуства
10 мнения
• Страница 1 от 1