Задните уши за амортисьорите заварка...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Задните уши за амортисьорите заварка...
та имам голяма питанка 
чугунени ли са тия уши на носача отдоло дето се хваща амортисьора?
идеята е следната ...
имам едни коиловъри HKS Hiper-D и много искам да си ги монтирам отзад... проблема е че идват с 5 см по дълги.... смисъл работната дължина на амортисьора е 50 см а за да ми е перфектна височината на задницата трябва да е 45 и следоателно тия 5 см няма как да ги докарам отгоре (тоест има но трябва да режа бомбетата а не искам) та остава да го докарма отдоло идеята е да се направи една 3-4 см гайка и да се завари посредством планка за долната страна на ухото и така да си докарам нужната дължина.... но ак ое от чугун е почти невъзможно да стане качествена заварка но ако не си мисля че ще се получи добре
та чакам да видим по разбиращите кво ше кажат

чугунени ли са тия уши на носача отдоло дето се хваща амортисьора?
идеята е следната ...
имам едни коиловъри HKS Hiper-D и много искам да си ги монтирам отзад... проблема е че идват с 5 см по дълги.... смисъл работната дължина на амортисьора е 50 см а за да ми е перфектна височината на задницата трябва да е 45 и следоателно тия 5 см няма как да ги докарам отгоре (тоест има но трябва да режа бомбетата а не искам) та остава да го докарма отдоло идеята е да се направи една 3-4 см гайка и да се завари посредством планка за долната страна на ухото и така да си докарам нужната дължина.... но ак ое от чугун е почти невъзможно да стане качествена заварка но ако не си мисля че ще се получи добре
та чакам да видим по разбиращите кво ше кажат

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: Задните уши за амортисьорите заварка...
От чугун са и заварка става с най-обикновен електрожен и електроди за нераждавейка!
Само майстора на електрожена да си разбира от работата!
Само майстора на електрожена да си разбира от работата!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е дали ще държи тая заварка достатъчно? щото там ще ляга една четвърт от тежеста на колата което си е 250-300 килограма....
пружините са на амортисйора и това отежнява допълнително положението....
колега ти пробвал ли си да заваряш там?
пружините са на амортисйора и това отежнява допълнително положението....
колега ти пробвал ли си да заваряш там?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Ами там не съм заварявал но съм си заварил към изпускателния колектор 50см. тръба и накрая има около 3кг.westgate и още не се е откъснал,но незнам при теб как ще е просто ти казвам,че не е сложно със заварката.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
всичко става на този свят

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
5 мнения
• Страница 1 от 1