С какво мажете колата да не гние?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: С какво мажете колата да не гние?
Във всеки магазин предлагащ,авто-бояджийски материали.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: С какво мажете колата да не гние?
ще потърся и аз парафинче, за някои други места..
иначе ето днес какво направих, загънах тапицериите на двата калника, с маркуч от помпа за изпомпване на бензин - наврях го отстрани и наливах със спринцовка..
Бая масълце хапнах, ама яко
Пълних докато подлизне отзад към кутиите и потече отпред от прага. Облях хубаво около капачката на резервоара.
Към изтеклото в кутиите, добавих грес с отверка и с четка за боядисване размазах хубаво по дъното и навсякъде - кутиите са ми скоро отремонтирани - не съм мазал върху ръжда.
Общо взето това е. Кофтито е, че на лявата вежда протече по гумата, което значи, че заварката не е цялостна и като мята кал - мята между ламарините и от там ще има предпоставка за гниене, ама ще помисля по въпроса
пп на следващия ден напълних и праговете, от дупките отдолу и тези под лайсната на вратата (вътрешните лайсни) сменяйки наклона на колата, маслото се разтече навсякъде.
Напълних и квадратите под предните калници
иначе ето днес какво направих, загънах тапицериите на двата калника, с маркуч от помпа за изпомпване на бензин - наврях го отстрани и наливах със спринцовка..
Бая масълце хапнах, ама яко

Пълних докато подлизне отзад към кутиите и потече отпред от прага. Облях хубаво около капачката на резервоара.
Към изтеклото в кутиите, добавих грес с отверка и с четка за боядисване размазах хубаво по дъното и навсякъде - кутиите са ми скоро отремонтирани - не съм мазал върху ръжда.
Общо взето това е. Кофтито е, че на лявата вежда протече по гумата, което значи, че заварката не е цялостна и като мята кал - мята между ламарините и от там ще има предпоставка за гниене, ама ще помисля по въпроса

пп на следващия ден напълних и праговете, от дупките отдолу и тези под лайсната на вратата (вътрешните лайсни) сменяйки наклона на колата, маслото се разтече навсякъде.
Напълних и квадратите под предните калници

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5