Три въпроса :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Iv0
-
Три въпроса :)
Здравейте, пиша за първи път във форума, но от доста време чета и много ме радва, защото разбирам куп ценни нещица. Карам BMW 316i kat. '89 - троен стоп и съм от тези, които не знаят какво карат, но искат да разберат всичко
Искам да питам:
1. Искам да сложа някакъв спойлер отзад, който да е евентуално със стоп. Къде мога да отида да видя някакви варианти и цени? Кой би могъл да ми го направи бързо, евтино и качествено?
2. Интересува ме потъмняването на стоповете. Четох тук в една тема за това, но в крайна сметка не разбрах кое е най-доброто решение. Ако можете да ме насочите към някакъв спрей, който сте изпробвали и не създава главоболия полсе.
3. Колко пари ще ми излязат халогенни фарове за мъгла? Някъде бях мернал едно BMW на снимка из сайта. Лилаво май беше, с регистрация "MM POWR"
. Откакто го видях все го сънувам
Ако не се сещате мога да изровя снимката, но мисля, че ще се сетите
Това е за сега и ви благодаря предварително

1. Искам да сложа някакъв спойлер отзад, който да е евентуално със стоп. Къде мога да отида да видя някакви варианти и цени? Кой би могъл да ми го направи бързо, евтино и качествено?

2. Интересува ме потъмняването на стоповете. Четох тук в една тема за това, но в крайна сметка не разбрах кое е най-доброто решение. Ако можете да ме насочите към някакъв спрей, който сте изпробвали и не създава главоболия полсе.
3. Колко пари ще ми излязат халогенни фарове за мъгла? Някъде бях мернал едно BMW на снимка из сайта. Лилаво май беше, с регистрация "MM POWR"

Това е за сега и ви благодаря предварително

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Здравей и добре дошъл.
По въпросите:
1. Има няколко варианта за заден спойлер, единия е SIGI или някой подобен псевдо тунинг майстор.Втория е оригинален спойлер от ДАРУ КАР (само не ме питай за цената
) или от някоя морга.
2. Става със спрей за матиране, има ги във всички магазини за автоаксесоари и безцветен лак ще ти трябва.
3. Поне 100лв. втора ръка.
По въпросите:
1. Има няколко варианта за заден спойлер, единия е SIGI или някой подобен псевдо тунинг майстор.Втория е оригинален спойлер от ДАРУ КАР (само не ме питай за цената

2. Става със спрей за матиране, има ги във всички магазини за автоаксесоари и безцветен лак ще ти трябва.
3. Поне 100лв. втора ръка.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
отг.
Здравей колега,
1. Такъв заден спойлер какъвто искаш ти мисля че не стои добре на Е30, затова не ти препоръчвам да слагаш, пък и струва от 80-120 лв., като сметнеш че не е оригинален.
2. Относно стоповете, моите ги пръснах с трансперантен спрей на фирмата ДУПЛИ КОЛОР, стана задоволително добре, има ги навсякъде по магазините за авто аксесоари, мисля че някъде по 7 лв. бяха. Порови се из форума бях пуснал такава тема, там е обяснено точно как става.
3. Между 100-120 лв., но трудно се намират по моргите. А иначе са цифра х2.
1. Такъв заден спойлер какъвто искаш ти мисля че не стои добре на Е30, затова не ти препоръчвам да слагаш, пък и струва от 80-120 лв., като сметнеш че не е оригинален.
2. Относно стоповете, моите ги пръснах с трансперантен спрей на фирмата ДУПЛИ КОЛОР, стана задоволително добре, има ги навсякъде по магазините за авто аксесоари, мисля че някъде по 7 лв. бяха. Порови се из форума бях пуснал такава тема, там е обяснено точно как става.
3. Между 100-120 лв., но трудно се намират по моргите. А иначе са цифра х2.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Iv0 = Иво да знаете. Боби, четох темата ти, но честно казано се обърках повече
Като ги направиш с този спрей дават ли ти по-лоша светлина? М/у другото затъмняването на стоповете законно ли си е, да не ми смърдат после куките
И трето след като ги изпръскаш възможно ли е някога да им върнеш стария вид или това е? А за спойлера много съм се надъхал да е със стоп и ако трябва ще събера повече пари, за да си направя и поръчков. Не че знам къде мога да го направя, но това е друг въпрос
Мерси за отговорите дотук и топлото посрещане! 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Значи мога да ти дам изключително прясна информация за затъмняване на стоповете (днес си пръснах моите). Моята идея беше да ги направя еднакво червени мигачите и стоповете и се получи жестоко. Купуваш си 1бр. спрей на DUPLI COLOR транспарентен червен, сваляш стоповете и ги измиваш и подсушаваш добре. Облепяш внимателно бялото прозорче за задните със хартиено тиксо. След това нанасяш 5-6 ТЪНКИ слоя боя като между слоевете чакаш да изсъхне предишния. След това ти препоръвам да си ги занесеш някъде да изсъхнат добре 10-12 часа и монтираш. Ефекта е поразителен целия стоп се слива, няма я гадната разлика червено-оранжево а и стават по матирани. Спрея можеш да купиш от всеки магазин за автоаксесуари или бои срещу 8-9 лева.
П.С. Благодаря на Megoff за ценната телефонна помощ която ми оказа.
П.С. Благодаря на Megoff за ценната телефонна помощ която ми оказа.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Благодаря за отговорите
Благодаря ви за отговорите и ценната информация. Надявам се да успея да дойда на събора макар доста късно да реагирам. Искам да видя и на живо за какво става дума 

6 мнения
• Страница 1 от 1